Hvad skal man lave for at få mest muligt ud af de eftertragtede lyse og varme måneder? Vi har samlet de 10 bedste life hacks (tips og tricks), så du kan maksimere sommeren. Se her!

Friends jump in the water
Take a swim on a late summer night

1. Hold mindst én uge åben, helt uden planer


Hvorfor? Helt enkelt, fordi ferie også skal være netop det – ferie. Dage, du kan fylde med det, du føler for, når du vågner. Spis brunch, tag en lur midt på dagen eller glem, at solen skinner og und dig selv en dag med seriemaraton foran TV’et.


2. Teknik-detox


De aller fleste har altid mobiltelefonen med sig. Fra de står op, til de går i seng. Der bippes og ringes samt sendes et hav af beskeder. Hjernen skal selvfølgelig også have ferie. Lad den opleve sommeren sådan rigtigt, ikke via skærmen.


3. Bliv turist i hjembyen


Føler du, at du kender din by som din egen bukselomme? Tro om igen! Tag en med, som du holder af, og genopdag stien, du altid gik på, da du var lille. Test restauranten, du altid har tænkt at du burde besøge, og besøg det museum, som alle har snakket om. Og hvis du bestiller et værelse på det lokale hotel, bliver det hele blot endnu mere spændende.4. Prøv en ny sommersport


Sommeren er tiden for at prøve nye ting. Hvorfor ikke give dig i kast med en ny sport? Lej en tennisbane, prøv boules, lær at slå vejrmøller på ny eller leg gemmeleg med børnene.


5. Undgå myggene


Forebyg myggeinvasionen og stik. som kløer hele natten, ved at lave din egen myggeskræmmer. Del en lime i to og sæt nellike ned i frugtkødet. Lad den ligge fremme og nyd en sommer, hvor du tager det sidste stik!


6. Lyt til podcasts


Perfekt sommerunderholdning! En podcast holder dig med selskab, når du er ude at gå eller jogge, i bilen, på stranden samt i de søvnløse, men lyse sommernætter. Vælg, om du vil lytte til sportsprofiler, journalister, læger, artister, forfattere eller nogen, som fortæller om eller er ekspert inden for et bestemt felt.7. Invitér den nye nabo over på middag


Sommeren er en perfekt tid til at møde nye mennesker. Læg lidt ekstra mad på grillen og invitér den nye nabo, kollegaen eller en helt tredje på middag.


8. Undgå, at isen drypper


Undgå klistrede fingre på store og små, når I spiser ispinde i sommervarmen! Træk en muffinsform gennem pinden og hold hånden under formen. Voilà – farvel til klister!


9. Lindring af den solbrændte hud


Vidste du, at du har den perfekte after sun-behandling i køleskabet? Hvis du er blevet forbrændt og rød, fungerer det nemlig rigtig godt at smøre naturel yoghurt på huden.


10. Spilaften


Ikke et ondt ord om sommer og sol, men en regnfuld aften kan være noget af det hyggeligste. Tag brætspillene frem og saml familie og venner til en spilaften. Ludo, Matador eller kortspil er en undervurderet form for underholdning, som dog altid ender med at blive et hit.