Det er ikke mange, der kender til de ændringer, Drammen har gennemgået de seneste år – det mener vi er en god ting! Lad dig imponere af Drammens mange forskellige attraktioner.

Drammen river by night

Family fun time i Drammen

Vi sidder ofte fast i hverdagens rutiner og glemmer at lave hyggelige ting, der bringer familien tættere på hinanden. Derefter er det vigtigt at tage på sjove familieudflugter. Drammen byder på masser af sjove ting for store og små!

Familietips 1 – Kulturell kapital på Drammens Museum

boy-at-museum-exhibitionDrammens Museum har skiftende udstillinger, så der er altid noget nyt og spændende at opleve!

Familieturer handler ikke bare om sjov og ballede – vi er også opsatte på, at børnene får lidt kulturel kapital med i købet. På Drammens Museum finder I den perfekte kombination af sjov og læring. Tjek aktivitetskalenderen for at se, hvad der sker, når I skal besøge Drammen!

Psst! Skal I til Drammen i december? Drammens Museum er kendt sit fantastiske Julemarked.

Familietips 2 – Minder for livet på Drammensbadet

boy-underwater-in-swinmmingpool* Vandrutsjebaner, behøver vi sige mere?*

At skabe de gode minder er en af hovedårsagerne til, at vi gør ting med familien. Husk turen til Drammen resten af dit liv - lær lillemanden at svømme, mens du tilbringer nogle sjove timer her. Drammensbadet har hele 9 forskellige bassiner, flere sjove vandrutsjebaner og udspringsplatforme.

Tag vennerne og danseskoene med til Drammen

Du behøver ikke at have børn for at tage til Drammen! I denne flotte østlandsby finder du nemlig også mange sjove ting, du kan lave med dine venner. Derudover er Drammen billigere end mange andre norske storbyer, så hele banden kan inddrages uanset budget.

Vennetips 1 – Up in da club

raised-hands-and-lazers-in-nightclub-partyDe bedste fester finder du faktisk i Drammen, så tag en weekendtur hertil!

Natklubben The BoX ligger en kort gåtur over bybroen fra moderne Quality Hotel™ River Station. På The Box kan I bestille bord i ægte VIP-stil for lidt "Hollywood vibe". Perfekt til dit crazy crew som elsker at danse hele natten!

Vennetips 2 – Hair of the dog på Aas Bryggeri

Aass-Bygning-kveld-fotograf-Helge-Tollefsen-1EDITAas Bryggeri er en bærebjælke i norsk øl-kultur placeret i hjertet af Drammen. Foto: Helge Tollefsen

Start dagen derpå med en reparationspilsner og rundvisning på Aas Bryggeri – det ældste bryggeri i Norge som stadig er i drift. Hvis I overnatter på flotte Quality Hotel™ River Station, finder I Aas Bryggeri lige på den anden side af floden.

Vennetips 3 – Stand up på Union Scene

woman on stage performing an act * Vi kan ikke garantere, at vittighederne er sjove, men det er jo faktisk det bedste af det hele! *

I Drammen finder du flere festivaler om sommeren, og om vinteren afholdes der koncerter og forestillinger på Union Scene. Vi slår et slag for at tage venner med til stand up – vitserne er ikke altid lige vellykkede, måske, men det er i hvert fald ikke kedeligt! Comfort Hotel® Union Brygge ligger i samme kvarter, så det kan være praktisk at kombinere stand up på Union Scene med et par komfortable nætter her.

Me, myself and I – til dig der rejser solo

brasserie-x-drammen-quality-river-station Nyd en lækker middag på The Social River Station, som er perfekt beliggende hos Quality Hotel™ River Station

Hej, dig der elsker at rejse alene – vi har ikke glemt dig! Drammen er nemlig en god by for alle enspænderne, der godt kan lide at gøre tingene på deres egen måde. Her er nogle gode grunde til at tage til Drammen alene:

  • Drammen har mange spændende barer og restauranter.
  • Drammen er lille og overskuelig, men har stadig et godt udvalg af aktiviteter.
  • Drammen har lavere priser end Oslo.
  • Du har ikke langt til Oslo og andre hyggelige byer ved kysten længere sydpå.

Overnatning i Drammen

superior room TollbodenSengene på Clarion Collection® Hotel Tollboden er store og indbydende!

Familiekos: Når du skal til Drammen med familien, anbefaler vi Clarion Collection® Hotel Tollboden, som ligger centralt og tæt på togstationen.

Vennetur: Hvis du skal til Drammen med dine venner, er Comfort Hotel® Union Brygge et godt alternativ, de det er en prisvenlig, behagelig og centralt beliggende by.

Romantik: Når du og din udkårne skal dyrke kærligheden i Drammen, vil I ikke blive skuffede, hvis I overnatter på Quality Hotel™ River Station. Her får I smukke, lyse og moderne værelser, lækker morgenmad og flotte faciliteter.