Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Vores hoteller i Drammen

Begge vores hoteller i Drammen ligger ved Drammenselva med kort vej til Drammen station. Clarion Collection Hotel Tollboden ligger i bydelen Strømsø og har både fitnessfaciliteter, mødelokale, relaxafdeling samt aftensmad.

Comfort Hotel Union Brygge har restaurant, fitnessfaciliteter og mødelokale. Står du over for et større arrangement, er hotellet et godt valg. Du har Union Scene som nærmeste nabo, der ikke blot er stedet for koncerter, teaterforestillinger og andre kulturtilbud, men også afholder store konferencer og arrangementer. Tag også gerne en tur over gangbroen Ypsilon med Kundskabsparken på den ene side og byparken på Bragernes på den anden. Eller hvad siger du til en bådtur på elven med M/S Drammen? Drammens Museum er også et besøg værd. Museet har flere bygninger og parker rundt om i byen, såsom Gulskogen Gård fra 1700-tallet. Er du en rigtig vandhund, ligger Drammensbadet, Norges største vandland, tæt ved Marienlyst stadion. Her finder du flere udendørs og indendørs bassiner, fitnessfaciliteter og en velværeafdeling. Hvert år i august afholder byen festivalen Drammen Elvefestival, hvor området er spækket med koncerter og familieaktiviteter, og hver måned arrangerer man Bondens marked på Bragernes Torg, der ligger centralt i byen og er omgivet af hyggelige butikker og caféer.

Læs mindre
28 hoteller i Drammen

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.8.003 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.