Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Clarion Hotel® The Hub Oslo ,  Norge

Clarion Hotel® The Hub

Oslo,  Norge

Clarion Hotel The Hub har Oslos bedste beliggenhed, lige ved Oslo S og Jernbanetorget. Nyd udsigten fra restaurant Norde og baren Calmeyers Hage på 13. etage, eller den urbane stemningen i Hub Bar i stueetagen.

Clarion Hotel® The Hub 4 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
9,0
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

9,0
af 10
Vurdering for Clarion Hotel® The Hub

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Med den bedste beliggenhed midt i Oslo centrum og som nærmeste nabo til Norges største knudepunkt, Oslo Sentralstasjon, er Clarion Hotel The Hub det perfekte udgangspunkt og hotel for Oslo-oplevelser. Clarion Hotel The Hub er et nyt og spektakulært hotel, som giver dig spændende mad med lokal tilknyttelse, arenaer for at inspirere, udfordre, skabe og dele. Med umiddelbar nærhed til byens bedste barer, koncerter og restauranter, gør du mere end at bare sove.

Midt i hjertet af Oslo

Clarion Hotel The Hub ligger midt i hjertet af Oslo med sporvogn, metro, tog og flytog lige uden for hoteldøren. Fra hotellet har du blot nogle minutters gang til blandt andet Oslos hovedbanegård, Youngstorvet, Karl Johans Gate, Hrünerløkka og Bjørvika.

Konferencer og møder på Clarion Hotel The Hub

Clarion Hotel The Hub er Oslos førende forretningshotel og et naturligt førstevalg som arena for alle slags kongresser, konferencer, møder, koncerter og andre kulturarrangementer. Vores konferencefaciliteter giver dig unikke og fleksible løsninger for at skabe en interaktiv arena til dine møder i topmoderne lokaler med nye og innovative løsninger for teknologi, lyd, lys og billede.

Clarion Hotel The Hub har 23 fleksible mødelokaler med en kapacitet på op til 2000 personer i den største kongressal på 900 kvm. Leder du efter et moderne lokale til din udstilling eller produktlancering? Vi har et fleksibelt loft-til-gulv vindue, som kan åbnes for at løfte støre elementer ind, f.eks. en bil. Skal du arrangere mindre workshops, møder eller drømmebrylluppet? Vi fikser det! Læs mere om vores konference- og arrangementsmuligheder her.

810 hotelværelser udover det sædvanlige

Clarion Hotel The Hub tilbyder dig 810 moderne værelser med innovative løsninger for teknologi. Alle vores værelser har 55" Smart-TV med mulighed for streaming og værelsesnøgle gennem Strawberry' app. Flere værelser har en fantastisk udsigt over Oslo samt en privat balkon eller terrasse, som den kan nydes fra.
Und dig selv ekstra luksus i vores elegante suiter på 46-50 kvadratmeter. Vi har også sikkerhedsetager, der kan lukkes af for andre gæster ved behov. Mange af vores værelser er tilpasset kørestolsbrugere, hørehæmmede og svagsynede. Kontakt os for mere information om vores handicaptilpassede værelser og faciliteter.

Få smagen af Oslo i Calmeyers Hage, Hub Bar eller Norda

Start dagen med en dobbel americano i Hub Bar i stueetagen, og afslut dagen med en drink på 13. etage. Tag elevatoren op til restaurant Norda og Calmeyers Hage og nyd god mad og drikkevarer, mens du ser udover Operaen, Bjørvika og Oslofjorden. På solrige dage kan du svæve over Oslo, når vinduerne i restauranten åbnes fra gulv til loft.

Norda byder på spændende nordiske smage fusioneret med krydderier og madtraditioner fra forskellige verdensdele, lavet med bæredygtige og lokale råvarer. Dette kalder vi nordic fusion.

Træning og relax. OBS! Under ombygning

Vi ønsker jer velkommen til vores flotte træningslokale, relaxområde og bassin i kælderen på hotellet. Åbent for alle kl. 08.00 - 18.00. Kun voksne i tidsrummene 06.00 - 08.00 og 18.00 - 22.00 alle dage.

200 kvadratmeter stor mark på taget

På toppen af Clarion Hotel The Hub kommer der en stor tagmark, som vil serverer gæsterne med urejste råvarer og grønne oplevelser. Med GrowHub tester vi en helt ny måde at dyrke mad i byen på, som er bæredygtig og økonomisk. Gæster og locals, der besøger Clarion Hotel The Hub får serveret smagen af Oslo gennem sund, ægte og lokal mad.

Det grønne hotel i byen

Det er ingen business på en død planet, og Clarion Hotel The Hub skal markere sig som en forkæmper for bæredygtighed og miljøbevidsthed. Clarion Hotel The Hub er en miljøvenlig og inspirerende arena for både Oslos indbyggere, turister og konferencedeltagere. Som med med alle hoteller i Strawberry, er Clarion The Hub certificeret med miljøstandarden ISO-14001. Læs, hvordan vi arbejder hen imod miljøcertificeringen Breeam Very Good.

Arkitektur, interiør og design

Hos os skal vores gæster opleve en “love affair” mellem tidlige klassikere, et afbalanceret design og fremtidens banebrydende design. Lund+Slaatto Arkitekter er arkitekterne, som står bag udformningen af selve hotellet. Anemone Wille Våge er interiørdesigner for restauranterne og fællesarealerne, mens Björkén Architects udformer hotelværelserne og mødelokalerne på Clarion Hotel The Hub, hvor de fokuserer på at skabe omgivelser, som udstråler varme, intimitet, elegance og liv.

Kontakt

  • Biskop Gunnerusgt. 3 0155 Oslo , Norge

Mere information

Restaurant Norda

Gå ikke glip af maden, drikkevarerne og udsigten på Restaurant Norda!

Book bord og læs mere her.

Find vej til hotellet

Fra Gardermoen lufthavn

Flytog til Oslo S

Taxi 

Vi anbefaler Oslo Taxi, telefon +47 023 23

Om Clarion Hotel The Hub

Arkitekt

Lund+Slaatto Arkitekter

Antal hotelværelser

810 hotelværelser

Antal mødelokaler

23 mødelokaler

Faciliteter

2 barer, 1 restaurant, tagmark, bibliotek, bassin, træningslokale og relaxafdeling.

Afstand til lufthavn

50 km, Oslo Lufthavn Gardermoen

Afstand til Oslo S

100 meter

 

Om Clarion Hotel®

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.8.003 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.