Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Son Spa

Son,  Norge

Son Spa er et af Norges største spahoteller, blot 40 minutter fra den svenske grænse. Lige ved havet og med gåafstand til Sons centrum. Oplev den gode atmosfære, der er præget af maritim historie, på konference, med kæresten eller med venner.

Son Spa 4 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
5,6
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

5,6
af 10
Vurdering for Son Spa

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Son Spa ligger ved Oslofjorden i byen Son, midt mellem den svenske grænse og Oslo. Hotellets unikke atmosfære og interiør er præget af områdets maritime historie, hvilket giver dit spa- eller konferencebesøg en helt unik stemning.

Sundhed og wellness

På Son Spa sætter vi sundhed og velbefindende i fokus, både i vores 148 hotelværelser, i vores 14 konferencelokaler og ikke mindst i vores spaafdeling, hvor du kan nyde både afslappende og forfriskende behandlinger. Vi fokuserer på inden- og udendørsaktiviteter, træning samt god og sund mad. Vores restaurant tilbyder lækre måltider, som også er gode og sunde for dit helbred.

Nærkontakt med skærgården og naturen

Med en fantastisk udeservering og egen gæstehavn til hotelgæster er vi spahotellet for dig, som vil have lige så langt til havet som til skærgårdsnaturen. Padl I kajak på Oslofjorden eller vandr langs den naturskønne vandrerute “Kyststien”, som passerer forbi hotellet. Vil du hellere slappe af og nyde fred og ro, anbefaler vi en bog, noget godt at drikke og en stund på vores store veranda med udsigt over fjorden og fjeldene.

Son Spa

Son Spa breder sig ud over hele 2000 m2 og tilbyder dig en af Norges største spaafdelinger med en mængde muligheder for afslapning og alle former for behandlinger. Besøg første etage, hvor en række pools, saunaer og udendørsjacuzzi venter på dig, eller prøv vores egen spakoncept Circle of Senses, hvor en spaguide vejleder jer gennem forskellige stationer. Vi har også et meget generøst udvalg til dig, som vil unde dig selv en lækker massage, body wrap eller behandling. 

Konferencer

Vi arrangerer alle former for kurser og konferencer for op til 150 deltagere. Alle vores mødelokaler byder på en fantastisk havudsigt, som giver et naturligt lysindfald og inspirerer til kreativitet. Vi er omkring jer i hele processen og hjælper jer både før og under kurset eller konferencen, så I kan få en så god og givende oplevelse som muligt. Vi hjælper jer også med at sætte fart på konferencen med en eller flere aktiviteter. Hvad med spabehandlinger, menuer eller en uforglemmelig bådoplevelse?

Selskab og private forsamlinger

Vores restaurant passer perfekt til jer, som vil arrangere fest eller private forsamlinger uanset anledning og antal gæster. Kombinér jeres restaurantbesøg med en afslappende stund i vores spa og afslut dagen med en god drink i baren eller ude på verandaen. Fra begge steder kan du nyde solnedgangen over Oslofjorden.

Kontakt

  • Telefon: +47 64 98 48 00
  • Fax: +47 64 98 48 99
  • E-mail: stay@sonspa.no
  • Org. nr: 991 377 891
  • Hollandveien 1555 Son , Norge

Mere information

Find vej til hotellet

Med tog

Tog fra Oslo mod Moss til Sonsveien station (ca. 40 minutter), derfra fem minutter med taxi til hotellet.

Fra Moss Lufthavn Rygge

Bus fra Moss til Son station (ca. 20 minutter). Derfra fem minuter med taxi til hotellet.

Fra Oslo Lufthavn Gardermoen

Shuttlebus fra Gardermoen til Son station (ca. 1 time og 10 min). Derfra fem minuter med taxi til hotellet.

Med taxi

Vi anbefaler Follo Taxi, ring på tlf. +47 064 85.

Om Son Spa

Antal hotelværelser

148 værelser, 444 senge

Antal konferencelokaler

14 lokaler, plads til over 180 deltagere

Afstand til lufthavn

Oslo Lufthavn Gardermoen: 97 km, ca. 1 time og 10 minutter i bil.

Øvrige afstande

Svinesundsbroen: 70 km,
ca. 45 minutter i bil.
Oslo: 50 km, ca. 40 minutter i bil.

Afstand til offentlig transport

Busholdeplads Son: 500 meter.

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.