Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Vores hoteller i Norge

Skal du på ferie i Norge? Herligt! Her får du alverdens aktivitetstilbud. Strawberry har et stort udvalg af hoteller i hele Norge, uanset om du er på jagt efter et centralt hotel i Oslo, Bergen, Trondheim eller skal til en mindre by.

Hotel for enhver smag

Cityweekend, spaluksus, familieferie, baderesort eller skihotel på fjeldet? Vi har et stort udvalg af hoteller i hele Norge, lige fra prisvindende luksushoteller til urbane budgethoteller med byens bedste beliggenhed. Oplev storbyernes butiksliv, kulturtilbud, restauranter og forlystelser eller prøv et mere naturnært ophold med friluftslivet uden for døren.

Vi er repræsenteret i de fleste norske byer

Foruden storbyerne Oslo, Bergen og Trondheim tilbyder vi hoteller på mange andre destinationer i Norge. Hvis du vil opdage Nordnorge, har vi hoteller i både Tromsø og Bodø. I det centrale Norge finder du blandt andet os i Steinkjer, Kristiansund, Molde samt Ålesund. I den vestlige del af landet finder du det populære rejsemål Stavanger, mens du i landets sydlige dele kan vælge og vrage mellem destinationer som Kristiansand, Arendal, Lillehammer, Gjøvik, Drammen, Larvik, Sarpsborg, Tønsberg og Fredrikstad.

44 nationalparker & nordlys

Norge er måske verdens mest kontrastfyldte land; fire årstider giver uendelige muligheder for aktiviteter med ski og skøjter om vinteren, strandliv om sommeren, udeliv om foråret og jagten på de flotteste farver om efteråret. Nordmændene har en stor forkærlighed for natur og friluftsliv, og med de storslåede landskaber, udsigter, fjorde og fjelde er det ikke spor overraskende. Uanset om du vil opdage skoven, gå langs kysten eller se bjergene, kan du vælge og vrage mellem hele 44 nationalparker. Hvis du vil opleve nordlyset, har du de største chancer i Nordnorge fra slutningen af september til marts, mens sommermånederne byder på solskin og lys døgnet rundt.

Flere lande

Danmark
Finland
Letland
Litauen
Sverige

Læs mindre
108 hoteller i Norge

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.