Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Comfort Hotel® Porsgrunn Porsgrunn ,  Norge

Comfort Hotel® Porsgrunn

Porsgrunn,  Norge

Comfort Hotel Porsgrunn – et moderne hotel med central beliggenhed lige i hjertet af byen åbnet 1. marts 2019! Velkommen til din nye hoteloplevelse i Porsgrunn med 134 flotte værelser, barception, træningsrum og spændende møde- og konferencefaciliteter.

Comfort Hotel® Porsgrunn 4 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  

Velkommen til Comfort Hotel Porsgrunn! Vi har åbnet dørene til mere end en overnatning. Den 1. marts 2019 åbnede vores splinternye hotel med 134 moderne værelser, unik suite med egen tagterrasse, træningsrum med udsigt over kystbyen, underjordisk parkeringskælder og spændende konferencefaciliteter. Her kan både gæster og lokale arbejde, spise, holde møder og selskaber i en afslappende atmosfære.

Din nye hoteloplevelse i Porsgrunn

Comfort Hotel Porsgrunn er åbnet midt i hjertet af byen, blot et stenkast fra togstationen og busterminalen. Med gåafstand til butikker, restauranter, seværdigheder og kollektiv transport bor du så centralt som muligt i Porsgrunn. Nyd en god og økologisk morgenmad, så du får den bedste start på dagen, træn med en herlig panoramaudsigt i træningsrummet på 8. etage eller slap af i lobbyen med et glas vin eller en kop kaffe fra den døgnåbne barception. Hold et møde, seminar eller kursus i et af vores seks moderne mødelokaler og overnat også gerne i et af vores komfortable værelser. Alt sammen til en attraktiv pris!

Nem og hurtig mad hele døgnet

Comfort Hotel satser på mad, som er nem samt god for både krop og miljø. I vores barception finder du småretter, snacks, kaffe, øl og andet godt. Vores morgenmad er en hybrid mellem en klassisk hotelbuffet og cafémorgenmad. Vi har et grønt fokus og sørger for at dække op med alt det, du kan lide, men vi dropper unødvendig overflod. Se alle vores servicetilbud her.

Alt fra standardværelser til topsuiter

Hos os sover du godt, uanset hvilken værelsestype du vælger. Book en nat i en af vores fem unikke suiter og få en helt særlig hoteloplevelse. Suitene på ca. 45 m2 er indrettet efter forskellige temaer såsom "UrbanFriends, "GirlPower" og SportsSuite. I topsuiten "The Eye" kan du ligge i sengen med halvdelen af kroppen i et "glasøje", ud af hotellet, og nyde udsigten over Porsgrunn. Book din hotelovernatning og oplev det for dig selv!

Kontakt

  • Kammerherreløkka 3 3915 Porsgrunn , Norge

Ofte stillede spørgsmål

Find vej til hotellet

Med bus og tog

Porsgrunn station (75m fra hotellet) og Porsgrunn busterminal (40 meter fra hotellet)

Fra Torp Lufthavn, Sandefjord

Telemarksekspressen til Porsgrunn station

Med taxi

Vi anbefaler Grenland Taxi, ring på tlf. +47 03536

Om Comfort Hotel Porsgrunn

Antal hotelværelser

134 værelser

Afstand til lufthavn

Torp Sandefjord lufthavn, 45 km,  ca. 30 minutter med bil/taxi.

Afstand til kollektiv trafik

Porsgrunn centralstation, 75 meter fra hotellet. Porsgrunn bussterminal 40 meter.

Om Comfort Hotel©

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.8.003 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.