Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Vores hoteller i Porsgrunn

Planlægger du at tage til Porsgrunn? Skal du til den charmerende kystby Porsgrunn på firmarejse, familiebesøg eller bare for sjov, bor du bedst hos vores komfortable og centalt beliggende hotel.

Nærhed til byen

Hos vores splinternye hotel Comfort Hotel PorsgrunnKammerherreløkka bor du supercentralt og indenfor gangafstand til det meste. Hotellet ligger også lige ved sentralstasjonen, så du hurtigt kan komme videre til hvor du skal, selv hvis du ikke har bilen med. Du befinder dig også i nærheden af alle Porsgrunns hyggelige gågader, restauranter og et smukt landskab, der kan nydes alene eller sammen med din partner eller kollegaer.

Værd at se i Porsgrunn

Uanset hvad dit formål med turen til Porsgrunn er, er du nødt til at gribe chancen for at gøre et ægte porcelænskup. For mens du selvfølgelig får fat i procelænet fra den berømte Porsgrund porselænfabrik både på nettet og i mange butikskæder i Norge,er det kun i den fysiske butik, hvor du har adgang til fabriksudsalg og op til 80% rabat! Porcelænsfabrikken ligger kun ca. 20 minutter til fods fra Comfort Hotel Porsgrunn, så du har mulighed for at gøre et godt køb, når du lige har lidt tid tilovers.

Er du ude efter mere familievenlig aktivitet (vi kan godt se, at børn + porcelæn måske ikke er den bedste kombination), kan vi anbefale et lærerigt og underholdende besøg på populære DuVerden sjøfartsmuseum og videnscenter, derligger lige på den anden side af elven i forhold til Porcelænsfabrikken. Her finder du aktiviteter for både store og små, f.eks. idéværksted, hvor børn bliver opmuntret til at være kreative. I kan også teste Virtual Reality eller prøve de mange interaktive installationer i den faste udstilling. Porsgrunn har noget for alle!

Konference- og mødelokaler i Porsgrunn

Porsgrunn er et fantastisk sted til at f.eks. afholde konferencer, fordi det er enkelt at nå byen fra flere steder i landet, og byen er hyggelig og charmerende med mange hyggelige spisesteder, når I vil komme lidt væk fra hotellet. Hos vores hoteller har du altid mulighed for at få hjælp til at arrangere konferencer samt skræddersyede faciliteter, fyldt udstyrede mødelokaler og næringsrige måltider. Arrangér det store møde eller konferencen her, og få en sømløs og behagelig oplevelse. Læs mere om vores udvalg af konferencefaciliteter i Prosgrunn.

Mere om Porsgrunn

Comfort Hotel Porsgrunn åbner i marts 2019

Nærliggende destinationer

Skien

Langesund

Larvik

Sandefjord

Tønsberg

Læs mindre
6 hoteller i Porsgrunn

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.5.019 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.