Medlemskab

5/21

Farris Bad

Farris Bad har en af Nordens største spaafdelinger og ligger med en fod på land og en fod over vandet i Larviksfjorden. Her nyder du en fantastisk havudsigt og har kun 15 minutters kørsel til Torp Lufthavn Sandefjord. Hotellet er ideelt til konferencer og møder, romantiske weekender og venindeture. Nyd udsigten, havluften, den gode mad og en unik spaoplevelse i idylliske Larvik.

Læs mere om hotelletchevronDown

Vand og luft – to essentielle elementer


Farris Bad er designet til at omfavne og få det bedste ud af sine omgivelser. Hotellet har store, luftige rum, der åbner sig mod fjorden og den friske havluft. Vågn op i en skøn seng i et lyst hotelværelse med udsigt til bådene, der sejler forbi, og se frem til dagen, der venter forude.


Afslappende oase i centrale omgivelser


Den 2.500 m² store spa på Farris Bad er etableret over en mineralrig naturlig vandkilde, og her er fokus på fysisk såvel som mental træning, behandlinger og saunaoplevelser udført af nogle af verdens førende saunamestre. Vær opmærksom på, at hele spaafdelingen har en aldersgrænse på 16 år. Sulten? Spis frokost på tagterrassen, mens du nyder udsigten over fjorden, eller und dig selv en lækker middag i en af hotellets restauranter.


Den ultimative konferenceoplevelse


Planlægger du en stor konference eller et intimt teammøde? Farris Bad tilbyder i alt 14 moderne mødelokaler af varierende størrelse med plads til op til 400 konferencegæster. Hotellet ligger desuden kun 15 minutter fra Torp Lufthavn Sandefjord og ca. 1,5 times kørsel fra Oslo, så det er let for dine gæster at finde vej til hotellet. Der er mulighed for parkering ved hotellet mod betaling. Hvis du ønsker lidt tid til teambuilding eller udendørs businessnak, ligger Larvik Golfklub kun 2 km derfra. Greenfee og starttid kan bestilles i receptionen.

tripAdvisor4.0 / 51637 anmeldelsernewTab
breakfast

Morgenmad inkluderet

Morgenmad er altid inkluderet

location-water

Hotel over havet

Fantastisk udsigt mod Larviksfjorden

spa

Norges største spaafdeling

Ny 2.500 m² med pool, sauna og behandlinger

På hotellet

24h24 h reception

parkingTypeParkering

gymTræningsrum

climateControlKlimaanlæg

acAir condition

roomServiceRoomservice

petsAllowedKæledyr tilladt

hotelLoungeLobby lounge

sunTerraceSolterrasse

laundryServiceVaskeservice

bikeCykler til låns/leje

priceTagLobbybutik

wifiGratis wifi

barBar

breakfastMorgenmad

restaurantSmallRestaurant

spaSmallSpa

luggageBagageopbevaring

turndownServiceTurndown service

smokingNotAllowedRygning forbudt

giftBenefitGavebutik

Find os

Fritzøe Brygge 2

3285, Larvik, Norge

Vejbeskrivelse

Godt at vide