Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Quality Hotel™ Tønsberg Tønsberg ,  Norge

  • Træningslokale og nærbillede af træningsmanualer ved Quality Hotel Tønsberg
  • Træningslokale med vægte, store træningsbolde og træningsmaskiner ved Quality Hotel Tønsberg

Quality Hotel™ Tønsberg

Tønsberg,  Norge

Quality Hotel Tønsberg er et moderne familie- og konferencehotel i Tønsberg. Med dets smukke beliggenhed og unikke arkitektur falder hotellet godt i hak med sine omgivelser.

Quality Hotel™ Tønsberg 4 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
9,2
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

9,2
af 10
Vurdering for Quality Hotel™ Tønsberg

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Quality Hotel Tønsberg er et konference- og oplevelseshotel, som forener det bedste inden for luksus og tradition i hyggelige, maritime omgivelser. Hotellets personale har en stor erfaring med at afholde store landsmøder, konferencer eller mindre sociale forsamlinger.

I forbindelse med renoveringen på hotellet vil der være perioder med støjende arbejde mellem kl. 09.00 og 19.00 hver dag. Vi beder om din forståelse for dette og ønsker dig et dejligt ophold!

Beliggenhed

Hotellet ligger godt placeret i nærheden af restauranter og byliv, med en herlig udsigt midt på bryggen i Tønsberg. Nærmeste nabo er Foynhagen, som kører et fuldspækket koncertprogram hele sommersæsonen. Her kan du altså se en række kendte artister og opleve herlig stemning, og derefter lige direkte på hovedet i seng, når søvnen melder sig.

Konference

Hotellet har en særdeles indbydende konferenceafdeling med mødelokaler i alle størrelser og en maksimal kapacitet på op til 1000 personer. Alle møde- og konferencelokaler har de nyeste tekniske løsninger, der er med til at sikre et vellykket arrangement. Oseberg Kulturhus ligger inde i hotellet med en konferencekapacitet på 1000 personer og egner sig derfor perfekt til store arrangementer såsom landsmøder, kick-offs eller produktlanceringer. Læs mere om konferencemuligheder hos os her.

Brasserie X og Bar X 

Restaurantkonceptet Brasserie X baserer sig på gode, ukomplicerede og smagfulde måltider lavet fra bunden. Her mødes nordiske madtraditioner og franske brasserietraditioner med en afslappende stemning. Hotellets uformelle restaurant og bar spreder sig lækkert og bueformet over to etager med vinduer fra gulv til loft. Brasserie X og Bar X ligger skønt med panoramaudsigt over søen og bådene, der er på vej ind og ud af Tønsberg havn. Læs mere om mad og drikke her.

Relax-afdeling, svømmebassin og træningslokale

Vi ønsker at informere vores gæster om, at vores træningsrum vil være midlertidigt lukket fra 29. januar til midten af marts på grund af igangværende renoveringsarbejde.

Quality Hotel Tønsberg er mere end et konferencehotel. Med fitnessfaciliteter, relax-afdeling og udendørs svømmebassin på taget (åben i sommersæsonen juni - september) er der gode muligheder for at få et forfriskende pusterum eller en intensiv træning. Din værelsesnøgle er adgangsnøglen. Læs mere her.

Kontakt

  • Ollebukta 3 3126 Tønsberg , Norge

Find vej til hotellet

Fra lufthavnen

Tog og lufthavnsbus til Tønsberg fra Torp og Gardermoen

Quality Hotel Tønsberg

Antal hotelværelser

292 værelser, 575 senge

Antal konferencelokaler

25 lokaler, plads til 1000 deltagere

Afstand til lufthavn

Torp Sandefjord Lufthavn: 30 km
Oslo Lufthavn: 150 km

Afstand til offentlig transport

5 minutter fra Tønsberg hovedbanegård

Om Quality Hotel™

Les mer om Quality Hotels

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.5.019 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.