Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Quality Hotel™ Skjærgården Langesund ,  Norge

Quality Hotel™ Skjærgården

Langesund,  Norge

Quality Hotel Skjærgården ligger yderst i Langesunds smukke skærgård. Med badeland og konferencelokaler passer hotellet for både familier og forretningsrejsende. Vi byder dig hjerteligt velkommen.

Quality Hotel™ Skjærgården 3,5 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,6
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

8,6
af 10
Vurdering for Quality Hotel™ Skjærgården

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Med saltvand og bølgeskvulp lige uden for døren og vores eget norske tropeparadis indenfor byder vi dig varmt velkommen til Quality Hotel Skjærgården.

360-graders visning af hotellet

Er du nysgerrig efter, hvordan det ser ud hos os? Tag med os på en digital rejse med en 360-graders visning af hotellet.

Børnenes hotel

Vi er et børnenes hotel hele året rundt. Det indebærer, at børn altid er velkomne hos os, og vores medarbejdere har øje for børnenes behov. Vi har aktiviteter for store og små børn, særligt i weekenderne og skoleferierne (undtaget efterårsferien), hvor der foregår en masse.

Badeparken

Vores vandland Badeparken er på hele 4000 m2, og med 31 grader i vandet året rundt er dette det nærmeste, man kommer et tropisk paradis i Skandinavien. Vandlandet udgør en populær pause fra kulden i vinterweekenderne og er feriens redningsmand, når sommervejret svigter. Og skinner solen alligevel, har vi såmænd også en udendørs pool. Den kan selvfølgelig også bruges om vinteren - for vandet er altid dejlige 31 grader, både inde og ude!

Cash free

Quality Hotel Skjærgården gør det lettere og mere sikkert for dig som gæst og er derfor kontantfrit. Læs mere om dette under vores FAQ.

Aktivitetsfyldte konferencer

Vi har stor erfaring med at arrangere både små og store konferencer. Her kan du hente inspiration fra naturen og havluften. Vi hjælper dig gerne med planlægningen af den perfekte konference.

Langesund

En kort gå- eller køretur fra hotellet finder du Langesund, en by med maritime traditioner, der rækker helt tilbage til 1570. Dette var allerede tidligt i historien en af Norges vigtigste søfartsbyer. Mange hævder, at Langesund er den by i Norge, som har flest solskinsdage, og særligt om sommeren syder Langesund af kultur og friluftsliv. Her finder du Wrightegaarden, byens kulturhus og koncertscene, med Norges nok dejligste baggård.

Gea Norvegica Geopark

I hotellets omgivelser finder du et stort Geopark-område. Visse dele kan du nå til fods, mens andre kræver en cykel eller bil. Geoparken spreder viden om vores geologiske naturarv og viser, hvordan geologiske processer og vores egen eksistens hænger sammen. Geoparken er den første af sin slags i Skandinavien, som støttes af UNESCO.

Kontakt

  • Stathellevn. 35 3970 Langesund , Norge

Mere information

Find vej til hotellet

Med bus

TIMEkspressen eller Sørlandsekspressen til Rugtvedt, derfra fem minutter med taxi til hotellet.

Med tog

Nærmeste togstation er Porsgrunn (30 km) eller Skien (40 km), derfra lokalbus til hotellet.

Med taxi

Vi anbefaler Bamble Taxi, ring på tlf. +47 35 96 02 20.

Om Quality Hotel Skjærgården

Antal værelser

161 værelser, 500 senge

Antal konferencelokaler

1 konferencesal med plads til op mod 300 personer, samt 10 grupperum af forskellig størrelse.

Afstand til lufthavn

Torp i Sandefjord, 45 minutter med bil.

Afstand til offentlig transport

Busholdeplads Badeparken: 200 meter.

Om Quality Hotel™

Les mer om Quality Hotels

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.