Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Hotel Riviera Moss ,  Norge

Hotel Riviera

Moss,  Norge

Hotel Riviera er et livligt og verdensvant resort med attitude i Moss. Hotellet har 172 værelser, konference- og selskabslokaler, restaurant og bar direkte ud mod en ny strandpromenade og en topetage med spa og velvære, som skuer ud over fjorden.

Hotel Riviera 3,5 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  

Hotel Riviera åbnede dørene i maj 2023. Med 172 værelser, 7 unikke mødelokaler i Social Club med kapacitet fra 12-160 personer, et brasserie og en bar direkte ud til en ny strandpromenade får du virkelig følelsen af at være på ferie. På hotellets øverste etage ligger Pool & Wellness, et wellnessområde med forskellige faciliteter og en Riviera-pool, der holder en temperatur på omkring 34 grader hele året rundt. Her kan du virkelig nyde feriefølelsen uanset årstiden. It's not just a place, it's a feeling!

BRASSERIE BON VIVANT

Brasserie Bon Vivant er hotellets heart & soul, men også midtpunktet i bydelen Verket. Nærheden til havet er altid mærkbar på Riviera. Dagens fangst fra havet samt lokalt kød og økologiske grøntsager dyrket på den anden side af fjorden bruges til at skabe vidunderlige madoplevelser, latter og gode minder i brasseriets varme og uformelle atmosfære. Hotel Riviera serverer både frokost og middag og tilbyder en skræddersyet børnemenu. Alle er meget velkomne!

POOL & WELLNESS

Pool & Wellness er vores relax- og wellnesscenter. Tag elevatoren op til øverste etage, nærmere bestemt 14. etage, og nyd Vibrant Spa. Her venter den ultimative time-out, et 650 m2 stort fristed fra hverdagens høje tempo – en Pool & Wellness-afdeling med attitude og elegance. En oase til poolliv, alenetid, opladning af batterierne, bevægelse, saunaritualer, træning, afslapning og energi hele året rundt.

På vores unikke øverste etage finder du et vibrerende koncept opdelt i Riviera Sunrise Club og Riviera Sunset Club. Vi starter dagen med en afslappende chillout-stemning og skønne vibes i ægte Riviera-style. Fra kl. 20.00 skifter konceptet til Riviera Sunset Club, et mere vibrerende koncept i vores wellnessafdeling, som du kan nyde til langt ud på natten. Der er også mulighed for at leje Riviera Sunset Club eksklusivt på forespørgsel.

RIVIERA SOCIAL CLUB - MØDER OG FEJRINGER - RIVIERA STYLE

Vores mødekoncept er Riviera Social Club – en hel etage dedikeret til at skabe dit unikke møde. Skal du arrangere interviews, messer, produktlanceringer eller udstillinger? Kun fantasien sætter grænser, når du holder dit møde hos os. Her kan I sidde sammen i vores Club-rum eller i separate rum, mens vores konferenceværter skræddersyr oplevelsen for dig og dine gæster og skaber uforglemmelige mødedage.

I mellemtiden har Hotel Riviera allerede gjort sig bemærket: Feel vibrant. Be vibrant. Stay vibrant.

Kontakt

  • Bernt Ankers Gate 2 1534 Moss , Norge

Ofte stillede spørgsmål

Find vej til hotellet

Fra lufthavnen

Vy Flybuss og toget går fra Oslo lufthavn Gardermoen til Moss station. Turen tager 1 time og 15 minutter. Derefter er der 10 minutter gang til hotellet.

Fra Moss station

10 minutters gang.

Taxi

Moss Taxi tlf +47 06950

Om Hotel Riviera

Antal hotelværelser

172 værelser, hvoraf 120 har balkon, resten fransk balkon.

Konferencelokaler

Ja, en hel etage med Club rooms og chambre séparées..

Afstand til lufthavnen

103 km, ca. 1 time og 15 minutter

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.