Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Comfort Hotel® Karl Johan Oslo ,  Norge

Comfort Hotel® Karl Johan

Oslo,  Norge

Comfort Hotel Karl Johan åbnet i marts 2016, på hovedgaden i Oslo. Her finder du en helt ny restaurant, bar og selvsagt en lobby, hvor du kan arbejde, sige hej til bekendte eller nyde en kop kaffe eller farverige drinks.

Comfort Hotel® Karl Johan 4 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,1
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

8,1
af 10
Vurdering for Comfort Hotel® Karl Johan

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Comfort Hotel Karl Johan tager pladsen som vores flagskib på Karl Johans Gate. Hotellet er billigt, har en trendy indretning, bar og restaurantmuligheder i verdensklasse. Hotellet er perfekt til weekendrejsende, forretningsrejsende, veninder, shopaholics, koncertgæster og eventyrlystne mennesker fra hele verden.

I hjertet af Oslo

”Lettilgængeligt” er ordet, der beskriver, hvor let det er at komme til og fra hotellet, men vi omdefinerer begrebet: Oslo er lettilgængelig for vores gæster. Dette er ikke bare endnu et hotel. Vi sætter en ære i at gøre tingene lidt anderledes. Tag en tur forbi hotellet og oplev ”Urban, Easy, Living”!

Unikke hotelværelser

Hotellet består af fire sammenhængende bygninger, og ingen af vores 260 værelser er ens. Med andre ord kan du bo her i 260 dage, uden at se det samme værelse to gange.

Restaurant og bar

Kan du lide fisk og skaldyr, franske retter og lækre drinks, så bør du absolut prøve vores nye bistro! Rodings Bar & Bistro er desuden tilknyttet vores udeserveringer. Perfekt for hang outs, after work, frokost med vennerne eller lange middage. Læs mere om bistroen og vores baggårde her.

Tæt på Oslo, men stadig stille på værelset

Comfort Hotel Karl Johan stræber efter at gøre byen tilgængelig for vores gæster, snarere end at være tilgængelig for byens larm. Du har bylivet lige uden for døren, og alt det andet, som Oslo også har at tilbyde dig, ligger inden for rækkevidde. Uanset hvor du befinder dig i byen efter en begivenhedsrig dag, er du altid få minutter fra hotellet og kan sagtens nå en god nats søvn før morgenmødet. Velbekomme. Læs mere om Oslo her.

Vi kender Oslo som vores egen bukselomme

Er der noget du ønsker at vide om Oslo? Vi lover, at vi er bedre end alle de guidebøger, du måske har slæbt med i bagagen. Drop bøgerne og lad os guide dig!

Karl Johan

Karl Johan er hovedgaden i Oslo, og den er opkaldt efter Kong Karl III Johan i tiden før, Norge var uafhængig af Sverige. Sandsynligheden er ret stor for, at du ankommer til Oslo dér, hvor Karl Johan starter ved Østbanehallen. Slottet markerer afslutningen af gaden i den modsatte ende. De vigtigste bygninger på den resterende distance tæller Parlamentet, og nå ja, Comfort Hotel Karl Johan.

Fri adgang til træning

Sæt dig ned i vores loungesofaer. Husk, at kaffen er på vores regning. Du kan også sætte dig ved et af bordene med din bærbare computer og få fikset de sidste arbejdsopgaver. Vores medarbejdere har styr på dét med musik, så trænger du til at få svedt igennem, så brug vores fitnessrum på nederste etage. Der er åbnet 24/7.

Kontakt

  • Karl Johans gate 12 0152 Oslo , Norge

Mere information

Find vej til hotellet

Med bus og tog

Bus og tog til Oslo S.

Fra Oslo Lufthavn Gardermoen

Vi anbefaler Flytoget, der tager dig direkte fra Gardermoen til Oslo. Det kører flere gange i timen.

Med taxa

Vi anbefaler Oslo Taxi, ring på tlf. +47 02323.

Om Comfort Hotel Karl Johan

Antal hotelværelser

260 værelser

Afstand til lufthavnen

Oslo Lufthavn Gardermoen 40 km,
40 minutter i bil.

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.