Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Vores hoteller i Trondheim

Vores seks hoteller i Trondheims centrum ligger tæt på seværdigheder, byens udeliv og attraktioner.

Vil du have en pakke? I Packtivity kan du vælge mellem oplevelser og aktiviteter, du kan booke på samme tid som hotelopholdet. Dejligt!

Flot udgangspunkt for at opleve byen

Fra vores hoteller i Trondheim kan du gå langs Nidelven og gennem Bakklandet, hvor du kan tage en pause på en hyggelig café eller restaurant ved elven. Oplev den storslåede Nidarosdomen og kulturmuseet Rockheim eller shop på Solsiden, hvor du kan afslutte dagen med en drink eller en middag på en af havnens mange restauranter.

Har du lyst til udsigt? Tag turen til Tyholttårnet og dets roterende restaurant eller nyd lækre måltider på den historiske Kristiansten-fæstning.

Konference- og mødelokaler i Trondheim

Skal du til en konference, et møde eller events i Trondheim? Vores store hotel på Tiller ligger blot 7 kilometer syd for centrum. Skal du holde en konference i Midtnorge, er du på gennemrejse, eller ønsker du overnatning ved lufthavnen, ligger vores store konferencehotel i Stjørdal blot 3 kilometer fra Trondheims lufthavn, Værnes. Du får fri parkering, tidlig morgenmad samt hyppige afgange med den kollektive transport til og fra lufthavnen. Gør opholdet nemt for dig selv. Fra Trondheim tager det blot 2,5 time med bil over til Sverige og op i fjeldene til vores smukke designhotel med spa, der omkranses af Åres herlige skilandskab. Læs mere om vores udvalg af konferencemuligheder i Trondheim her

Mere om Trondheim

5 restauranttips i Norges tredjestørste by

Nærliggende destinationer

Stjørdal

Steinkjer

Kristiansund

Åre

Læs mindre
8 hoteller i Trondheim

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.8.003 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.