Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Comfort Hotel® Trondheim Trondheim ,  Norge

Comfort Hotel® Trondheim

Trondheim,  Norge

Comfort Hotel Trondheim er et moderne hotel centralt i Midtbyen. Vi kender Trondheim og guider dig til de bedste restauranter, museer og oplevelser. Hotellet har 194 værelser, tre små mødelokaler, træningslokale og bar.

Comfort Hotel® Trondheim 4 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,0
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

8,0
af 10
Vurdering for Comfort Hotel® Trondheim

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Centralt i Trondheim centrum finder du Comfort Hotel Trondheim, lige ved Nidelva og ved Bakke Bru. Hotellet har både træningslokale, mødelokaler og lobbyshop - og god morgenmad, selvfølgelig.

Centralt i Trondheim

Fra Comfort Hotel Trondheim er der kort vej til alt. Lufthavnsbussen stopper lige ved hotellet, banegården er kun 6 minutter væk til fods, og Torget når du på blot 8 minutter. Før du går på opdagelse i Trondheims gader, kan du snuppe en kop americano eller en latte i vores kaffebar. Her finder du i øvrigt også salater og sandwiches samt meget andet godt.

God start på dagen

I morgenmadssalen stråler solen ind fra alle vinkler, og her dufter der altid af nybagt brød. Smag på vores lækre skandinaviske morgenmadsbuffet, der naturligvis også indeholder økologiske produkter. Du kan forsyne dig med økologisk kaffe og te, som du har fri adgang til døgnet rundt. Skal du tidligt op og nå et vigtigt møde eller et tidligt fly, vælger du blot vores Early Bird-morgenmad, som står klar fra kl. 05.00. Her serverer vi en lille buffet, juice, yoghurt og kaffe. Du er også velkommen til at tage din morgenmad med på farten.

Mødelokaler

Comfort Hotel Trondheim har moderne mødefaciliteter i spændende og urbane omgivelser. Afhold dit næste møde i vores lækkert dekorerede lokaler med komfortable stole og frit tilgængeligt internet. Vi hjælper gerne med at tilrettelægge aftensmad, drikkevarer og sociale aktiviteter, alt efter dine ønsker og behov. Afslut dagen med en god middag eller en drink i i vores Barception

Fitnessfaciliteter

Uanset om du træner biceps før sommeren eller træner til at løbe maraton, så finder du noget for dig i vores fitnessfaciliteter. Træn når du vil - træningslokalet er åbent døgnet rundt.

Gratis + Comfort Hotel = true

Gratis er godt, og billigt er det bedste - dette er hvad vi hos Comfort Hotel synes, og det skammer vi os ikke over. Det er derfor du selvfølgelig surfer gratis på hotellet. 

Sen aften?

Skal du først med et fly sent om aftenen? Eller kom du lidt for sent i seng lørdag nat? Skal du lige nå at læse feriebogen færdig? Hos os kan du altid blive til kl. 18.00 om søndagen. Vi tilbyder desuden sen morgenmad både lørdag og søndag.

Cash free

Comfort Hotel Trondheim gør det enklere og mere sikkert for dig som gæst, og er derfor kontantfrit. Læs mere om dette under vores FAQ.

Kontakt

  • Krambugata 11 7011 Trondheim , Norge

Mere information

Find vej til hotellet

Fra Trondheim Lufthavn Værnes

Lufthavnsbussen til Søndre Gate

Fra Centralstationen

Følg Søndre Gate, drej så til venstre i krydset ved Rema 1000. Du finder os på højre hånd efter ganske kort tid.

Taxi

Vi anbefaler NorgesTaxi på tlf. +47 08000 eller TrønderTaxi på tlf. +47 07373.

Om Comfort Hotel Trondheim

Antal hotelværelser

194 værelser

Antal mødeværelser

3 stk. med plads til 10/14/18 personer

Afstand til lufthavn

Trondheim Lufthavn Værnes: 30,9 km, ca. 30 minutter

Afstand til offentlig transport

Busstop: 70 meter

Om Comfort Hotel©

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.8.003 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.