Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Møder hos os

Trondheim Norge

6 hoteller matcher din søgning

Prøv at indtaste en anden destination

Møder og konferencer i Trondheim

Skal du holde møde, konference eller arrangement i Trondheim? Vi har mange hoteller med en række muligheder for konferencer og event, både i Trondheim centrum, udenfor byen og ved Trondheim lufthavn, Værnes.

Hvis du har brug for lokaler til mindre møder passer både Comfort Hotel® Park lige ved Nidaroskatedralen og Comfort Hotel® Trondheim ved Nidelva og Bakke Bru. Det gør Clarion Collection® Hotel Bakeriet  i den charmerende gamle by også. Alle tre ligger midt i centrum med gåafstand til byens mange restauranter og butikker, og hotellerne sørger selvfølgelig for mad, drikke og teknisk udstyr. Små mødelokaler finder du også hos Clarion Collection® Hotel Grand Olav som ligger dør om dør med koncerthuset Olavshallen.

Konferencehotellet Quality Hotel™ Augustin ved Torget har lokaler som passer til konfirmation og bryllup såvel som møder og konferencer, og her holder flybussen bare 20 meter fra hotellets indgang. Skal du holde møde med mange deltagere, store konferencer eller seminarer i Trondheim centrum? Clarion Hotel® Trondheim på Brattøra er et af Skandinaviens største kongreshoteller, og ligger lige ved Trondheimsfjorden. Her venter et stort konferenceområde med en række mødelokaler samt rummelige selskabs- og udstillingsarelaer. Hotellet sørger lige så gerne for private arrangementer som bryllup, kickoff og fester og har Astrum Grill & Raw Bar med en fantastisk udsigt på øverste etage.

7 kilometer fra centrum ligger Quality Hotel™ Panorama på Tiller, med fleksible konferencelokaler, gratis parkering, restaurant og bar. Hvis du har brug for lokaler tættere på lufthavnen, når du konferencehotellet Quality Airport Hotel™ Værnes på 5 minutter med bil fra Trondheim lufthavn.

Har du tid tilovers i Trondheim, er det smukt at gå langs Nidelven og gennem den gamle bydel Bakklandet med hyggelige cafeer og restauranter ved elven. Butikker, spisesteder og barer finder du ikke mindst i det livlige Solsiden.

 

Læs mindre
6 hoteller matcher din søgning
Det var mange!

Et problem opstod, da din forespørgsel skulle sendes. Prøv igen senere.

Men vi kontakter dig gerne for at se, om vi kan ordne noget, som møder dine behov.

Udfyld

Navn

Forkert e-mailadresse

Forkert telefonnummer

Meddelelsen er sendt.

3.2.13.011 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.