Medlemskab
Chef taking order at restaurant in Oslo.

Populære restauranter og barer i Trondheim

Smukke Trondheim byder på en bred vifte af madoplevelser. Trondheim og Trøndelag er blevet et af de mest populære rejsemål for madelskere fra hele Europa, efter at de blev udvalgt som European Madregion 2022. Velkommen til et gastronomisk mekka!

Madoplevelser med råvarer i verdensklasse

Trondheim er ikke bare en smuk og historisk by midt i Norges langstrakte land. Her finder du mere end blot Nidelven, Gamle Bybro, Nidaros Domkirke og smukke træhuse på rad og række. Trondheim byder ganske enkelt på skønne madoplevelser med råvarer i verdensklasse – hentet fra frodige skove, bjerge og havet, der omgiver byen. Fisk og skaldyr tilberedt på unikke måder er noget af det, du kan nyde, såvel som bjergvildt og multe, der hentes kun få kilometer fra byen.

Europæisk Madregion 2022

Et besøg på restauranterne i Trondheim kan siges alene at være besøget værd. Her får du unikke madoplevelser, som et samlet internationalt madeksperthold er enige i. Trondheim og Trøndelag blev i 2022 kåret som "European Region of Gastronomy" - en pris, som ingen anden norsk by eller region tidligere har modtaget. Prisen hylder bl.a., at Trondheim og Trøndelag har fokus på lokal mad og lokale specialiteter. Her udvikles der simpelthen råvarer, som andre byer kun kan misunde.

Madeventyr i og uden for centrum

Hvis du er typen, der godt kan lide en tur på pubben med et godt måltid mad, er Kieglekroa, Trondheims ældste pub, et besøg værd. Pubben, beliggende i hjertet af Trondheim, serverer alt fra små retter til større fiske- og kødretter. Eller måske frister lækker grillmad med et moderne kontinentalt twist fra Emilies Eld i samme bygning? Velkommen til Europas madregion!

UDVALGTE OPLEVELSER

Mere at opdage

Opdag
Hotel
Restaurant
Konference