Medlemskab
The bar at Kieglekroa in Trondheim.

Kieglekroa – Trondheims ældste pub

Tag med ind i den rustikke atmosfære på Trondheims ældste pub, Kieglekroa. Her finder du forskellige gode whisky- og ølvarianter, mad, brætspil og det sjove spil "Sjoelbak" - for ikke at tale om sjove pub-quizzer!

Træd ind i en anden tid

Velkommen til Trondheims ældste pub, Kieglekroa - i hjertet af "bartebyen". Lige ved siden af lobbyen på Quality Hotel™ Prinsen, gennem en buet murstensindgang, træder du ind i en anden tid med masser af sjæl. Den rustikke atmosfære af træ, sten og stearinlys inviterer til lange samtaler med gode venner og kolleger. For mange har Kieglekroa været stamstedet i lang tid, mens andre måske først for nyligt har opdaget det.

Godt udvalg af mad, øl og whisky

Kieglekroa er et folkeligt sted, hvor man kan få en god snak og en øl i en munter atmosfære. Du kan også fylde maven med forskellige sandwichvarianter af focaccia og vælge mellem lækre retter fra Kieglekroas barmenu. Her får du alt fra småretter, burgere og pizza til velsmagende kød- og fiskeretter. Kieglekroa tilbyder et bredt udvalg af øl og whisky, hvor de fleste vil kunne finde en favorit.

Shuffleboard, brætspil og pub-quiz

Lige siden 1962 har pubben været mødestedet i Trondheim. Kieglekroaen blev åbnet, da tidligere statsminister Per Borten kastede den første kugle på bowlingbanen - en bowlingbane i kælderen. Denne bowlingbane er dog skiftet ud med det sjove spil shuffleboard, som virkelig sparker konkurrenceinstinktet i gang. Udover shuffleboard kan du deltage i pub-quizzer, spille brætspil og deltage i forskellige arrangementer. Uanset hvem du er, er du velkommen!

Interior at bar Kieglekroa in Trondheim.Sign of bar Kieglekroa in Trondheim.

Kieglekroa

Trondheim