MedlemskabMine bookingerKundeservice
Lounge area for relaxing at Thief Spa in Oslo.

Spa i Norge – inspireret af naturen

I Norge er mange af spahotellerne inspireret af naturen. Her kan du nyde behagelige behandlinger, pools, fitnesscenter og god mad, mens du får en magisk udsigt over bjergtoppe, fjord eller havet. Hvis du i stedet vil kombinere spaopholdet med et pulserende natteliv, bør du vælge en spa tæt på byen.

Fokus på sundhed og trivsel

Vandet er altid tæt på i Norge, og det vil du også opleve på spahotellerne. Fra spavinduet kan du se bølgerne på havet, en funklende sø, fjorden, der snor sig forbi eller det dramatiske snedækkede bjerg. I spaen kan du prøve varme og kolde bassiner, boblebade og måske en udendørs jacuzzi eller et indendørs vandfald. En spaoplevelse sætter virkelig guldkant på din ferie. Book et luksuriøst og afslappende ophold på et af Norges bedste spahoteller, og lad alle hverdagens problemer blive derhjemme.

Masser af magiske spahoteller i Norge

Mange hoteller i de større byer i Norge har fantastiske spafaciliteter. Du er velkommen til at prøve Son Spa ved Oslofjorden, som er et af Norges største spahoteller, eller Farris Bad i Larvik, som tilbyder et unikt sparitual. Hvis du vil kombinere skiløb med spa, bør du ikke gå glip af Norefjell Ski & Spa. Forestil dig først at have en sjov dag på skiene. Snup derefter en dukkert i den opvarmede udendørs pool med bjerget som baggrund. Hvis kroppen er slidt efter skiløbet, så book en massage.