Medlemskab
Interior at restaurant Emilies Eld in Trondheim.

Emilies Eld – klassiske retter med et twist

Velkommen til Emilies Eld, en kulinarisk diamant i hjertet af Trondheim. Her kan du vælge mellem velsmagende klassiske retter fra à la carte-menuen, eller du kan gå efter en 5-retters menu med en velkomponeret vinpakke, hvis det er mere fristende.

Norske råvarer af høj kvalitet

Emilies Eld er en af Prinsenkvartalets kulinariske diamanter midt i Trondheim. Her inviteres du indenfor af et nysgerrigt og legende team, som bruger norske råvarer af høj kvalitet til at fremtrylle klassiske retter med et moderne kontinentalt twist. Samspillet mellem moderne køkkenteknik og sæsonens bedste råvarer resulterer i de karakteristiske retter, du elsker! Smagen af kød og fisk efter en tur på grillen skal opleves!

5-retters menu med velkomponeret vinpakke

2-, 3- eller 5-retters? Uanset hvad du vælger, er dette stedet, hvor du bare læner dig tilbage i en afslappet atmosfære og lader maden og atmosfæren spille hovedrollen. Her kan du både nyde en 5-retters middag med årstidens råvarer eller vælge din favorit fra den populære menu. Restauranten har også velkomponerede vinpakker og en rig vinkælder. Besøg gerne baren og få noget godt i glasset, når du nu er der. Skal du bestille bord til mere end 8 personer, bedes du kontakte restauranten.

Chambre séparée og firmamiddage

Restaurantens egen Cocktail Lounge er også et besøg værd. Vi taler klassiske drinks og et godt udvalg af gin og gin-baserede drinks. Du finder også en række alkoholfrie muligheder. Vil du sidde mere afskærmet? Så er det muligt at benytte restaurantens chambre séparée, som er velegnet til 8-36 personer. Der er også mulighed for at arrangere møder, konferencer, et lækkert måltid mad og alt det nødvendige udstyr - helt adskilt fra resten af restauranten. Hvorfor ikke vælge kick-offs her på stedet?

Chefs in the kitchen at restaurant Emilies Eld in Trondheim.Cocktails at restaurant Emilies Eld in Trondheim.

Emilies Eld

Trondheim