Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Quality Hotel™ Panorama Tiller ,  Norge

Quality Hotel™ Panorama

Tiller,  Norge

Quality Hotel Panorama er et moderne konferencehotel 7 km syd for centrum, har gode busforbindelser og parkering. Med shoppingcenter i nærheden og flere aktivitetsmuligheder for store og små, er du sikret et indholdsrigt besøg.

Quality Hotel™ Panorama 4 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
7,4
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

7,4
af 10
Vurdering for Quality Hotel™ Panorama

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Til efteråret vil Quality Hotel™Panorama igen være et hotel med fuld service. I august åbner vi det nye tårn med vinduer fra gulv til loft og en varm og indbydende atmosfære. 

Beliggenhed

Hotellet ligger et stenkast fra Trondheim, kun 7 km syd for byens centrum. Vi tilbyder parkeringsmuligheder, og der er gode busforbindelser til flere destinationer i Trøndelag, men du behøver ikke at tage langt væk for gode oplevelser. Vi er nemlig omgivet af spændende aktiviteter for både store og små. Hvorfor ikke køre gokart den ene dag og udfordre familien i trampolinparken den næste? Elsker du at shoppe? Så er vores hotel perfekt beliggende for dig, da du er inden for gåafstand til alle shoppingcentre på Tiller. Eller hvorfor ikke gå en tur i skoven og nyde naturen på Tiller, Vassfjellet eller Granåsen, hvor der er mange muligheder for en aktiv dag udendørs. Lyst til at nyde hav og strand? Vi er ikke langt fra en af de flotteste strande i Trøndelag. Øysand med sin 2 km lange, hvide sandstrand er et oplagt valg på en smuk solskinsdag. Her kan du kite, spille beachvolley, grille eller bare nyde en trøndersk sommerdag.  

Kursus og konference

Nu er der ikke lang tid til, at vi igen kan byde vores savnede kursusgæster velkommen. Vi genåbner nemlig for konferencer fra august 2024. Så kan vi byde jer velkommen i vores 2.000 kvadratmeter store kongresafdeling. Med store vinduespartier, hyggelige loungeområder og elegant design håber vi på at være det naturlige valg, når I skal arrangere en kommende konference. Vi har plads til 850 popcorn- og softice-spisende gæster i vores største sal, og vi vil have i alt 18 mødelokaler af varierende kapacitet.

Du kan se mere om vores planer her: se film

The Social Bar & Bistro

I august åbner vi også vores nye restaurantkoncept, The Social Bar & Bistro. Vores menu er omhyggeligt sammensat og tilbyder klassiske bistroretter med et moderne twist. Uanset om du ønsker en lille snack eller et lækkert måltid, har vi noget for enhver smag. Start med smagfulde snacks eller en tallerken fuld af italienske fristelser. Vores hovedretter er et must at prøve, fra klassiske pastaretter til nogle af vores gæsters absolutte favoritter såsom Cæsarsalat og vores saftige burger - perfekt til enhver lejlighed.

327 hotelværelser

I august slår vi dørene op til i alt 327 hotelværelser, heraf hele 5 suiter, mange unikke superior værelser og flere hotelværelser, der er perfekte til dig, der er på farten. Fra den ene side af tårnet kan du se de smukke farver i Trondheimsfjorden, og på den anden side af tårnet nyder du udsigt over levende landskaber med høje bjerge og dybe dale. Her kan du virkelig slappe af uanset i hvilken retning, du kigger. Vores suiter er fordelt over to etager og ligger øverst i begge tårne. Her kan du sove som Tornerose, og hvem ved... måske dukker drømmepersonen også op.

Oplev Trondheim

Vil du se mere af byen, når du er i Trondheim? Læs mere her

Kontakt

  • Ivar Lykkes vei 1(Trondheim syd) 7075 Tiller , Norge

Mere information

Find vej til hotellet

Tog

Tog til Trondheim hovedbanegård. Gå fem minutter til busstoppestedet "Olav Tryggvasons gate 1" og tag bus 1 til Tillerterminalen.

Bus

Metrobus 1 går gennem Trondheim centrum ca. hvert 10. minut, hvor du står af på Tillerterminalen, som ligger lige ved hotellet.

Fra Trondheim lufthavn, Værnes

Flybus til Nidarosdomen. Byt der til metrobus 1, som går ca. hvert 10. minut, op til Tillerterminalen, som ligger lige ved hotellet. Alternativt tag flybus til Lerkendal og byt til taxa.

Med taxa

Vi anbefaler Norges Taxi, ring på tlf. +47 08000 eller Trøndertaxi, ring på tlf. +47 07373.

Om Quality Hotel Panorama, Trondheim

Antal hotelværelser

127 værelser, 240 senge

Antal konferencelokaler

Vi udvider hotellet, og alle vores konferencelokaler er ude af drift t.o.m. den 1. august 2024.

Afstand til Værnes Lufthavn

37,6 km - ca. 35 minutter

Afstand til Trondheim hovedbanegård

11,2 km - 14 minutter

Afstand til offentlig transport

Tæt på hotellet

Om Quality Hotel™

Les mer om Quality Hotels

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.8.003 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.