Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Quality Hotel™ Expo Fornebu ,  Norge

Quality Hotel™ Expo

Fornebu,  Norge

Quality Hotel Expo er et anderledes hotel, som ligger i grønne omgivelser, på centrale Fornebu. Hos os har vi alle muligheder for at sikre et herligt ophold, uanset om du er på ferie eller skal på kursus.

Quality Hotel™ Expo 4 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  

Quality Hotel Expo er et konferencehotel i Fornebu, i udkanten af Oslo. Vi vil skabe et miljø, der er perfekt for innovation og inspiration. Vi kalder det en idéfabrik.

Velkommen til Quality Hotel Expo

På smukke Fornebu, 15 minutter fra Oslo centrum, ligger moderne og fleksible Quality Hotel Expo. Med park og sø som naturlige indslag, umiddelbar nærhed til naturen og en smagsfuld oplevelse i restauranten, er alt tilrettelagt for et fantastisk ophold. Quality Hotel Expo er ikke kun et konferencehotel - vi er lige så velegnet til møder og konferencer, som vi er til feriegæster, både voksne og børn. Med vores unikke beliggenhed direkte ved siden af Telenor Arena er det desuden nemt at kombinere en kulturel oplevelse med en overnatning på vores hotel. Læs mere om Oslo her.

I nærområdet

Når du bor på Quality Hotel Expo behøver du ikke vælge mellem byferie og strandferie. Her findes alle muligheder for en fantastisk byferie. Bussen stopper udenfor hotellet hvert 6.-10. minut og tager dig hurtigt ind til centrum. Oplev alt, hvad Oslo kan tilbyde af shopping, ø-sightseeing, museer og andre seværdigheder.
Vil du hellere slappe af med at sole og bade, finder du nogle af de bedste strande i Oslo her på Fornebu. Vil du hellere ud og vandre, findes der mange vandrestier at udforske i området. I næheden af hotellet ligger også Fornebu S indkøbscenter, og Telenor Arena ligger på den anden side af vejen.

Vi kan konferencer!

Quality Hotel Expo er det mest unikke og fleksible konferencehotel i Oslo-området. Med beliggenhed på centrale Fornebu kan vi tilbyde smukke omgivelser med fjorden som nærmeste nabo. Hos os kan du opleve moderne skandinavisk design og atmosfære, grønne områder, menneskevenlig belysning og højeffektiv ventilation, som skaber harmoni mellem natur og teknologi, mellem kunskap og kreativitet. Vores faciliteter med markedsførende teknologi har til formål at løfte dine bedste idéer frem gennem teamwork, læring og udvikling. I samarbejde med dygtige medarbejdere og partnere skræddersyr vi dit arrangement, hjælper jer med at løfte det til nye højder og sikre, at det blir en stor succes! 

Mad og drikke

Vores restaurantkoncept Brasserie X kombinerer franske brasserietraditioner med høj kvalitet fra det nordiske køkken og med en madfilosofi, som er baseret på lækre, enkle retter, tilberedt fra bunden. Vores sæsonbestemte menu garanterer dig en kulinarisk oplevelse, der ikke kun er lækker, men også emmer af energi, mod og entusiasme. Ønsker du gode cocktails og et bredt udvalg af øl og vin, anbefaler vi et besøg på Bar X.

WeCare

Sammen kan vi give børn, der er udsatte for menneskehandel, en god og tryg nats søvn. Når du bor hos os over 2 nætter, kan du vælge Sweet Dreams Stay ved at takke nej til rengøring. Vi donerer et fast beløb til UNICEFs arbejde mod menneskehandel for hver nat, vores gæster vælger bort rengøring. Tak for dit bidrag!

Kontakt

  • Snarøyveien 20 1360 Fornebu , Norge

Mere information

Find vej til hotellet

Med bus

Bus 24, 28, 31, 40 eller 81 mod Snarøya, stig af ved Fornebuparken.

Fra Oslo Lufthavn, Gardermoen

Tag lufthavnstoget til Lysaker. Skift der til bus 24, 28, 31, 31E eller 81 til Fornebuparken.

Fra Oslo S (centralstationen)

Bus 31 eller 31E mod Snarøya fra Jernbanetorget.

Om Quality Hotel Expo

Antal hotelværelser

301 dobbeltværelser

Antal konferencelokaler

12 lokaler, plads til op til 1000 deltagere
Plads til messestande

Afstand til Gardermoen

57,4 km, ca. 40 minutter i bil

Afstand til Oslo S

9,4 km, ca. 20 minutter

Afstand til offentlig transport

Busstoppested Fornebuparken: 25 - 50 meter fra hotellet.

Rejsen til Oslo S tager ca. 20 minutter.

Nationaltheatret/Aker Brygge tager ca. 15 minutter.

Oslo lufthavn tager ca. 30 minutter fra Lysaker station.

Om Quality Hotel™

Les mer om Quality Hotels

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.1.9.007 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.