Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Quality Hotel™ Residence Sandnes ,  Norge

Quality Hotel™ Residence

Sandnes,  Norge

Quality Hotel Residence er et nyrenoveret konferencehotel i det centrale Sandnes, kun 15 minutter fra Stavanger Sola Lufthavn. Hotellet tilbyder 12 mødelokaler med plads til 650 personer og er placeret ved siden af et indkøbscenter og en biograf.

Quality Hotel™ Residence 4 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
9,2
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

9,2
af 10
Vurdering for Quality Hotel™ Residence

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Quality Hotel Residence ligger i Sandnes centrum og er et fullservice konferencehotel. Hotellet egner sig godt til de fleste arrangementer og anledninger. 

Beliggenhed

Hotellet ligger i byen Sandnes, kun 15 minutters kørsel fra Stavanger Lufthavn Sola og 12 kilometer fra Stavanger. Skal du afholde kurser, konferencer eller begivenheder, hvor deltagerne vil blive fløjet ind fra andre byer eller lande, er dette det rigtige hotel for dig.

Hotellet

Hotellet tilbyder rummelige og lyse værelser. 
Hvis du virkelig trænger til en god omgang træning under opholdet, kan du besøge vores nabo, MUDO GYM, hvor du betaler 85 NOK pr. gang.

Kurser og konferencer

Hotellets kursus- og konferenceafdeling har 1400 m2 med stilfulde og fleksible mødelokaler og fællesarealer. Der er to store sale med en kapacitet på op til 350 personer, og lokalerne kan opdeles i mindre enheder, alt efter behov. Som en del af Multisenteret Vågen Amfi kan man udnytte bygningens biografer og plenumsale i løbet af dagen.

Familiens hotel

Shuffleboard, store familieværelser og ikke mindst nærheden til biografen, Rutenparken, Vitenfabrikken og Kongeparken gør Quality Hotel™ Residence til et hotel for hele familien. Store fællesarealer er spændende for små nysgerrige opdagere, og der serveres altid børnevenlige alternativer til vores måltider. Hotellet er også et perfekt udgangspunkt, når man vil udforske de smukke Jærstrande, den storslåede Preikestolen og fjeldtoppene omkring byen.

The Social Bar & Bistro

Velkommen til The Social Bar & Bistro! Vores menu er sammensat for at tilbyde klassiske bistroretter med et moderne twist. Uanset om du ønsker en mindre snack eller et lækkert måltid, har vi noget til dig.

Kontakt

  • Julie Eges gate 5 4306 Sandnes , Norge

Mere information

Find vej til hotellet

Fra og til Stavanger Lufthavn Sola

Bus nummer 42 eller taxi

Vi anbefaler Sandnes Taxi, ring på tlf. +47 51 66 16 00.

Om Quality Hotel Residence

Antal hotelværelser

160 værelser, 315 senge

Antal mødelokaler

12 lokaler, plads til 650 deltagere

Afstand til Stavanger Lufthavn Sola

15 km, ca. 15 minutter med bus eller bil

Afstand til offentlig transport

Sandnes centrum (bus og tog): 200 meter

Om Quality Hotel™

Les mer om Quality Hotels

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.8.003 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.