Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Dalen Hotel Dalen ,  Norge

Dalen Hotel

Dalen,  Norge Åbner 25. april 2024

I naturskønne omgivelser, ikke langt fra Dalen i Telemark, ligger selve eventyrhotellet, Dalen Hotel. Norges ældste hotel, bygget i 1894, inviterer dig ind i vores magiske verden fra april til oktober.

Dalen Hotel 4,5 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  

Eventyrhotellet Dalen Hotel er en majestætisk og ikonisk bygning som taget ud af en eventyrlig fortælling. Hotellet kan prale af 49 historiske værelser, en storslået pejsestue, originale saloner, en restaurant og en terrasse med udsigt over smukke grønne områder.

Eventyrhotellet i hjertet af Norge

Inde for enden af Telemarkskanalen åbenbarer Dalen Hotel sig som et eventyrslot. Hotellet blev bygget i 1849 og er en af Norges mest unikke og fascinerende destinationer. Kombinér dit besøg med et krydstogt på Telemarkskanalen ombord på MS Henrik Ibsen og nyd en historisk rejse tilbage i tiden, men med moderne komfort og service. Hotellet har 49 charmerende værelser, en storslået pejsestue, originalt indrettede saloner, den unikke Restaurant Bandak og en terrasse med udsigt over et fantastisk frodigt havelandskab, hvor du kan nyde ro, afslapning og velvære.

Restaurant Bandak – kulinariske og historiske oplevelser

I eventyrlig stil skiller Restaurant Bandak sig ud som en af hotellets hovedattraktioner. Restauranten er bevaret i sin oprindelige tilstand og rummer århundreders historie inden for sine vægge. Ligesom rige og prominente gæster besøgte hotellet og nød unikke kulinariske oplevelser i slutningen af 1800-tallet, er ambitionen at byde alle gæster velkommen med samme standard i dag. I tråd med hotellets historie og oprindelige identitet er menusammensætningen præget af det elegante og sofistikerede franske køkken. Der serveres faste 3- og 5-retters menuer samt en unik tasting-menu.

Contact

  • Hotellvegen 33 3880 Dalen , Norge

Find vej til hotellet

Nærmeste lufthavn

Gardermoen, 340 km. Cirka 4 timers kørsel.

Lokal transport

Kanalbåd eller bus

Taxi

Vi anbefaler Tokke Taxi, +47 99 49 48 17

Om hotellet

Antal hotelværelser

49 

Antal konferencelokaler

Afstand til offentlig transport

100 meter

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.8.003 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.