Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Vores hoteller i Danmark

Rejser du til København og skal overnatte på hotel? Vi har hoteller i centrale København og ved Københavns lufthavn, Kastrup. Uanset om du går, cykler eller kører i bil, findes der altid noget at se!

Vælg og vrag blandt seværdighederne med hotel midt i city

Har du booket en weekend eller længere ferie i København? Godt valg - hovedstaden har et bredt udvalg af seværdigheder og masser at opleve. Behøver du et hotel midt i city, har vi flere valgmuligheder at vælge mellem. Comfort Hotel® Vesterbro ligger i trendige Vesterbro, mens Villa Copenhagen ligger i gangafstand til hyggelige caféer og byens mest populære attraktioner. Beundr smuk arkitektur i Nyhavn, tag en shoppingrunde på Strøget, oplev det pulserende natteliv eller besøg en klassisk attraktion som Tivoli eller Den lille havfrue.

Restauranter i verdensklasse

Er mad og drikke en vigtig del af din rejse, er København den helt rigtige by for dig. Her ligger nogle af Skandinaviens bedste restauranter, og mange er blevet belønnet med stjerner i Guide Michelin. Ellers er der også gode muligheder for gode pølser eller et godt stykke smørrebrød.

Bo ved Københavns lufthavn

Skal du rejse videre, kan det være skønt at booke hotel ved Københavns lufthavn, Kastrup. Clarion Hotel® Copenhagen Airport har bedste beliggenhed lige ved Terminal 3, hvor også metroen til København og Øresundstogene går. Hop i hotellets pool og slap lidt af, inden det er tid til at gå på opdagelsesrejse i København. Quality Airport Hotel™ Dan, lige uden for lufthavnsområdet, er også et perfekt alternativ, hvis du er på rejsende fod. Desuden ligger Den Blå Planet, Nordeuropas største akvarium, i nærheden af hotellet. Læs mere om lufthavnshotellerne i Kastrup.

Lufthavnshoteller

Leder du efter hotel ved Kastrup eller en anden destination? Vi tilbyder en mængde moderne lufthavnshoteller. Book og se priser!

Mere om Danmark og København

København – gets down to business
Check ind på lufthavnshotel, kun 10 minutter fra centrum 

Flere lande

Finland
Letland
Litauen
Norge
Sverige

Læs mindre
6 hoteller i Danmark

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.