Medlemskab
Breakfast on a table at hotel Villa Copenhagen.

Oplev madparadiset Danmark

Elsker du mad, er Danmark den perfekte destination - det er lidt af et madparadis. Glæd dig til overraskende smagskombinationer, kreative cocktails og bagværk, som nærmest smelter i munden. Du kan besøge såvel unikke restauranter som barer, der er en fryd for øjet og vommen.

Et madeventyr, som passer til alle

Danmark er kendt for sit store og varierede udvalg af mad og restauranter. Måske er du på jagt efter dansk smørrebrød - en vaskeægte klassiker, spændende streetfood eller fine dining. Danmark har noget for alle, med spændende smagskombinationer på menuen og nytænkende kreatører i køkkenet. Danskere elsker sødt bagværk og har derfor også et bredt udvalg af bagerier rundt om i landet. Er du vild med eventyr? Her kan du tage på et eventyr, der står i gastronomiens tegn.

Spis med god samvittighed

Restaurantscenen i Danmark - ført an af København - ligger helt i top, når det kommer til bæredygtig madlavning. Her er det nemt at tage et klimasmart valg. Den danske madfilosofi drives af tanken om at vælge lokalt producerede råvarer, sæsonbetonede retter og økologiske produkter. Nyd dejlig mad og drikke med god samvittighed. Vi har fundet nogle af de guldkorn, der muliggør det danske madeventyr. Det er steder, du ikke vil misse. Velkommen til Danmark - et madparadis, du sent vil glemme.

Danmark

Restauranter og barer