Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Konferenser i Danmark

3 hoteller matcher din søgning

Prøv at indtaste en anden destination

Book konference, møde eller dit event på vores hoteller i Danmark

Er du i Danmark og har brug for konferencelokaler? På Strawberry kan du booke alt fra den store konference og firmaevents til mindre møder og kick-offs. Vi har konferencehoteller i København, Høje Taastrup og ved Copenhagen Airport.

Når det er tid til at træffe kollegaerne og lave noget mere specielt, spiller både lokalet og servicen en rolle, uanset om I planlægger en kick-off eller har brug for et festlokale. Strawberry har mange fine hoteller i Danmark med stort udbud af mødelokaler og fleksible konferencelokaler, som enkelt kan tilpasses efter jeres behov. Selvfølgelig findes udstyr som mikrofoner, video og højttalere at låne ved behov.

Opdag vores hotelperler midt i centrale København. Med en perfekt beliggenhed i byen, er I altid tæt på seværdigheder, myldrende folkeliv, gode restauranter og natteliv. Perfekt, når det er tid til aktiviteter og teambuilding efter lange dage med præsentationer og gruppearbejde. Selvfølgelig kan man booke hotelværelser i forbindelse med mødet, hvis I planlægger et længere besøg i Danmarks charmerende hovedstad. 

Er det tid til at samle hele afdelingen eller firmaet, har vi også et stort konferencehotel i Høje Taastrup, som ligger lige uden for København. Med gode muligheder for offentlig transport tæt på Quality Hotel™ Høje Taastrup, kan I enkelt rejse til og fra hovedstaden eller tage på udflugt til Roskilde, som er Danmarks ældste markedsbyer med en velbevaret gammel dansk kultur.

Er du på rejsende fod eller bare har tid til business, så kan vores lufthavnshotel ved Copenhagen Airport, Kastrup, være noget for dig. Bliver der tid tilovers, er der selvfølgelig gode muligheder for at tage ind til København og resten af landet. Hvis du hellere vil slappe af efter arbejdet, så har Clarion Hotel Copenhagen Airport et rigtigt fint spa at slappe af i.

Læs mindre
3 hoteller matcher din søgning
Det var mange!

Et problem opstod, da din forespørgsel skulle sendes. Prøv igen senere.

Men vi kontakter dig gerne for at se, om vi kan ordne noget, som møder dine behov.

Udfyld

Navn

Forkert e-mailadresse

Forkert telefonnummer

Meddelelsen er sendt.

3.2.5.019 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.