Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Møder hos os

København Danmark

3 hoteller matcher din søgning

Prøv at indtaste en anden destination

Konferencer og møder i København

På vores hoteller i København tilbyder vi konferencer, møder og arrangementer til dig, som vil være midt på det hippeste Vesterbro, dig, som er til unikt design eller til dig, som vil være i nærheden af Kastrup Lufthavn.

Hotel for de mindre og større møder

Vores konferencehoteller i centrum af København har flere unikke lokaler med plads til alt fra de mindre møder til de større konferencer og arrangementer. København er desuden perfekt som udgangspunkt for konferencer, uanset om der bliver pauser eller egentid, eller om du skal ud på sjove aktiviteter med teamet. God mad og drikke er en vigtig del af oplevelsen, og du kan få både frokost og middag serveret på hotellet, og for overnattende gæster findes morgenmad tilgængelig. Uanset anledning har vi hoteller med lokaler og beliggenhed, som er med til at løfte dit arrangement. 

Central beliggenhed i København

Holder du dit næste møde eller konference på Villa Copenhagen, har du byen lige udenfor døren. Du er tæt på Tivoli, byens mange restauranter og havnebassiner, hvis du vil opleve København. Hvorfor ikke smutte forbi historiske Rosenborg Slot, smukke Nyhavn eller den varierende Kødby, som tilbyder alt fra slagtervarer til mad og kunstgallerier? Her kan du læse, hvad København har at tilbyde

Arranger konferencen tæt på Københavns lufthavn, Kastrup

Vil du invitere internationale gæster til konferencen eller arrangementet, passer det perfekt med en konference hos Clarion Hotel Copenhagen Airport. Med kun 2 minutter til fods til lufthavnens terminaler og metro lige ved konferencelokalerne, bliver opholdet let og smidigt. Har du nogle timer tilovers efter dagens møder, kan du enkelt tage dig ind til Københavns centrum. Metroen ligger i direkte tilknytning til Terminal 3, tager dig til centrum af København og alle Københavns seværdigheder på kun 12 minutter. 

Nærliggende destinationer

Kastrup

Høje Tåstrup

Malmø

Helsingborg

Læs mindre
3 hoteller matcher din søgning
Det var mange!

Et problem opstod, da din forespørgsel skulle sendes. Prøv igen senere.

Men vi kontakter dig gerne for at se, om vi kan ordne noget, som møder dine behov.

Udfyld

Navn

Forkert e-mailadresse

Forkert telefonnummer

Meddelelsen er sendt.

3.2.13.011 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.