strawberryLogostrawberryLogo
Medlemskab
Rooftop pool at hotel Villa Copenhagen.

Nyd spaen i det centrale København

København er Danmarks summende hovedstad med smukke omgivelser, spændende kultur og en positiv atmosfære. Herudover finder du også et stort antal spa-hoteller! Book en hel weekend krydret med spa og wellness, eller tag på lynvisit på et af de mange spahoteller, inden du flyver fra Kastrup.

Lad op inden flyrejsen på Ni'mat Spa

Skal du flyve fra Kastrup? Benyt lejligheden til at slappe af inden den lange flyvetur med en dejlig spadag på Ni'mat, som ligger centralt i København, eller i spaafdelingen af samme navn på Clarion Hotel® Copenhagen Airport. Her finder du fantastiske relaxområder, som tilbyder opvarmede pools, afslappende ansigtsbehandlinger og behagelig massage. Der er også mulighed for at bestille gode tapasretter og kølige drikkevarer direkte til de komfortable loungemøbler i spaområdet.

Book en weekend på Villa Copenhagen

Villa Copenhagen er et velbesøgt luksushotel på Tietgensgade i hjertet af den danske hovedstad. Både lokale og turister rejser hertil for at nyde god mad og afslappende aktiviteter i et harmonisk miljø. Vil du tage en svømmetur i den opvarmede pool på taget, genvinde energi i saunaen eller gennemføre en forfriskende træning i hotellets topmoderne fitnesscenter? Vi anbefaler varmt, at du booker én eller flere nætter på Villa Copenhagen til dit næste besøg i København.