Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Villa Copenhagen København V ,  Danmark

Villa Copenhagen

København V ,  Danmark

Forkæl dig selv med oplevelser i Villa Copenhagen! Et unikt hotel er åbnet i Danmarks tidligere posthovedkontor. Perfekt beliggende ved siden af Københavns hovedbanegård. Velkommen!

Villa Copenhagen 4,5 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,4
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

8,4
af 10
Vurdering for Villa Copenhagen

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Velkommen til et nyt og eksklusivt hotel – Villa Copenhagen. Her kan hotelgæster, lokale og andre rejsende opleve magi for alle sanserne. 

Et hotel i en historisk bygning

Villa Copenhagen er en fusion af det gamle posthus fra 1912 og ny, moderne arkitektur og design. Her er bygningens fortid som Danmarks hovedpostkontor lige så vigtig som skabelsen af en ny, livlig, inspirerende og legefuld atmosfære. Hotellet kommer i alt til at tilbyde 390 hotelværelser og suiter, restaurant, bar, motionsrum og relax-afdeling med pool samt konferencelokaler.

Bæredygtig luksus!

Villa Copenhagen passer til dig som foretrækker et femstjernet hotel med eksklusivitet og luksuriøse omgivelser. På Villa Copenhagen baserer luksus sig på bevidsthed og fornuftige valg som tager hensyn til miljøet. Oplevelserne på hotellet skal være meningsfulde, varme og skabe bevidsthed om at du måske giver lige så meget, som du får. Her er bæredygtighed ikke en pligt, men et bevidst valg. Villa Copenhagen satser på nytænkende service ved uformelle relationer som skræddersys efter hver enkelte gæst.

Nyd hotellets tagterrasse med pool og sauna

På hotellets tagterrasse finder du den 25 meter lange pool som holdes opvarmet af bygningens overskydende varme. Her kan du også nyde en drink i poolbaren eller en afslappende stund i saunaen. Velkommen!

Unik og ideel beliggenhed

Villa Copenhagen ligger i hjertet af København, lige ved siden af hovedbanegården og kun 15 minutter fra lufthavnen. Her har du gåafstand til de fleste seværdigheder og attraktioner i København.

Kontakt

  • Tietgensgade 35-39 1704 København V , Danmark

Find vej til hotellet

Bus/tog

250 meter til Københavns Hovedbanegård hvor der er både bus og tog

Fra Kastrup lufthavn

8.1 km, ca. 20 minutter med bil eller taxa
15 minutter med tog
30 - 35 minutter med bus

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.8.003 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.