Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Vores hoteller i København

Urbant og billigt eller traditionelt og storslået? I det dejlige København får du præcis det, du vil have. Bo centralt på Vesterbro og nyd et weekendophold på hotel, hvor du skal ud at opleve byen.

Vil du have en pakke? I Packtivity kan du vælge mellem oplevelser og aktiviteter, du kan booke på samme tid som hotelopholdet. Dejligt!

Central beliggenhed med puls

På vores hoteller i København kan du vælge at bo midt i byen på designhotel med både restaurant, bar og konferenceafdeling. Hotellerne ligger også i gåafstand fra attraktioner som Tivoli og Latinerkvarteret, det nydelige Nyhavn og det historiske Rosenborg Slot. Oplev de brostensbelagte gader med cyklende mennesker og små caféer på hvert hjørne eller find dit nye favoritsted i Kødbyen på Vesterbro. Udover cykelværksted, gallerier og butikker består Kødbyen også af både caféer, restauranter, minimarkeder og natklubber. Drik din kvalitetskaffe hjemme på hotellet og tag afsted til koncerter, stilige barer og find små skatte i genbrugsbutikkerne. Vil du hellere have kaffen med i hånden og vandre afsted på egen hånd? København er den perfekte destination til formålet.  

Mødespladser i København

Skal du til København pga. møde eller konference, kan du læse mere om vores udbud af mødelokaler i København her.

Bo tæt på lufthavnen

Er du på hurtig gennemrejse, kan du bo på et af vores lufthavnshoteller tæt på Københavns lufthavn, Kastrup. Læs mere om lufthavnshotellerne ved Kastrup her.

 

Nærliggende destinationer

Kastrup

Malmø

Helsingborg

Læs mindre
14 hoteller i København

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.