Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Quality Hotel™ The Mill Malmø ,  Sverige

Quality Hotel™ The Mill

Malmø,  Sverige

Velkommen til Quality Hotel™ The Mill, det nye krydderi i Malmø. Glæd dig til en fantastisk beliggenhed på Amiralsgatan tæt på Triangeln og Möllan, 224 hotelværelser, konferencelokaler og The Social Bar & Bistro.

Quality Hotel™ The Mill 4 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,2
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

8,2
af 10
Vurdering for Quality Hotel™ The Mill

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Quality Hotel The Mill ligger et stenkast fra gågade med stort udbud av butikker, restauranter og caféer samt gangafstand fra Triangelns bus- og togstation.

Nye Quality Hotel The Mill

Hos vores nye hotel venter 224 hotelværelser i en mængde forskellige størrelser, delt op på 13 etager. I stueetagen findes vores nye cocktailbar The Mill Bar, med egen indgang, og på 1. etage finder du restaurantkonceptet Brasserie X. Desuden har vi et lækkert fitnesslokale og en centralt beliggende parkeringskælder under hotellet.

The Social Bar & Bistro

På Quality Hotel The Mill kan du slappe af og være social i hotellets bar og bistro. Bestil en øl, et glas vin, snacks eller noget mere solidt at spise. Du kan også udfordre dine kollegaer, venner eller nogen fra hotellet i shuffleboard.

Perfekt hotel for familien eller idrætsforeningen

Quality Hotel The Mill har i alt 224 hotelværelser, 444 senge og 23 sovesofaer. Flere af hotellets dobbeltværelser har også en connecting door, hvilket passer særligt godt til familien eller andre større selskaber.

Midt i city

Quality Hotel The Mill ligger et stenkast fra Malmøs populære bydel Möllevången eller "Möllan", som den hedder i folkemunde. Her finder du flere restauranter, barer og natklubber, ligesom den hyggelige Folkets Park med forlystelser for hele familien ligger lige i nærheden. Lige uden for hoteldøren er der knap en kilometer til fods, men du kan også tage bybussen til Gustaf Adolfs Torg samt Lilla Torg.

10 konferencelokaler

Skal I holde konference i Malmø? Via vores 10 forskellige mødelokaler, hvor det største lokale kan rumme op til 150 personer, er vores hotel det perfekte sted til den næste konference eller møde. Glem ikke, at du på Quality Hotel altid kan nyde både popcorn og softice i forbindelse med konferencen.

30 minutter fra København

Kommer du fra Sturup lufthavn, stopper flybussen tæt ved hotellet. Vil du rejse til eller fra Kastrup eller planlægge et besøg i København, så ligger hotellet kun 100 meter fra togstationen Triangeln, hvor Øresundstoget tager dig til hovedstaden på kun 30 minutter og Københavns lufthavn på kun 15 minutter. 

Stor garage midt i Malmø

Vi tilbyder en stor parkeringsgarage, så du nemt og trygt kan parkere bilen, når du besøger os. Mere information om plads og pris for parkering finder du på siden Servicetilbud.

 

Kontakt

  • Amiralsgatan 19 21155 Malmø , Sverige

Mere information

Om Quality Hotel The Mill

Antal hotelværelser

224 værelser, 444 senge

Konference- og mødekapacitet

10 konferencelokaler, det største mødelokale kan rumme 50 deltagere. Totalt rummer alle mødelokaler 200 personer.

Afstand til lufthavn

30 km til Kastrup Lufthavn
35 km til Malmø Lufthavn

Afstand til kollektivtrafik

Togstation Triangeln: 550 meter
Togstation Malmø C: 1,5 km
Busholdeplads (bybusser): Malmø Stadshuset eller Malmø Studentgatan

Om Quality Hotel™

Les mer om Quality Hotels

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.