Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Vores hoteller i Malmø

Velkommen til Malmø, Zlatans hjemby og porten til København. Du behøver dog ikke køre over Øresundsbroen for at opleve en storby, det er nok at træde uden for hotellobbyen.

Vil du have en pakke? I Packtivity kan du vælge mellem oplevelser og aktiviteter, du kan booke på samme tid som hotelopholdet. Dejligt!

Med vores hoteludvalg i det centrale Malmø er det nemt at finde et sted, der passer til dine behov. Fra skybaren på et af vores Malmø-hoteller tilbyder vi udsigt over byen, 85 meter oppe i luften. Ønsker du at opleve storbyen tættere på, ligger mange af Malmøs seværdigheder inden for gåafstand af hotellerne. Oplev Ribersborgsstranden eller betragt det imponerende 190 meter høje Turning Torso i Västre Hamnen. Gå til Lilla Torg og nyd den hyggelige Folkets Park eller det afslappende Möllevången. Benyt lejligheden til at teste Malmøs lækre falafler. Malmø er en flad by med gode cykelstier, og på flere af vores hoteller i Malmø har vi lånecykler, så du er klar til trampe i pedalerne, på vej ud på sightseeing. Vil du se mere end bare Malmø? På 10 minutter er du i Lund, og på 35 minutter er du i København. Hvis du rejser med fly, tager det 20 minutter i bil til Københavns Lufthavn, og du kan komme lige så hurtigt til Malmø Lufthavn.

Læs mindre
11 hoteller i Malmø

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.