MedlemskabMine bookingerKundeservice
Street food at The Terrace in Malmö.

Populære restauranter og barer i Malmø

Malmø er en by med international karakter. Et kendetegn, der også afspejles i byens restaurant- og barudvalg. Her kan du nyde alt fra en falafel på Möllan til en smagsmenu med hvide duge.

Malmøs brede madudvalg

Der er virkelig noget særligt ved falafel hernede i Skånes største by. Der er delte meninger om, hvilken der er byens absolut bedste, så det er ikke en diskussion, vi vil gå nærmere ind i. Det er dog ikke kun falaflen, der skal have opmærksomhed. Lad os ikke glemme alle de andre kulinariske oplevelser, som Malmø har at byde på! Her finder du smagsvarianter fra hele verden - og i alle forskellige prisklasser.

Lilla Torg og Malmö Saluhall

Berømte Lilla Torg er et sted fyldt med restauranter. Her er udendørsterrasserne altid fyldt med mennesker og en skøn stemning i årets varmeste måneder - et must see! Malmø har også en populær markedshal i nærheden af centralstationen, mens du på Clarion Hotel® Malmö Live kan spise fisk og skaldyr af højeste kvalitet, men også pizza, gelato og masser af forskellige delikatesser - alt dette sker i super hyggelige omgivelser.

Tagbar og restaurant med milevid udsigt

En drink eller to i højden er rart for både dig og dit Instagram-feed. I Malmø finder du flere lækre tagterrasser, og to af dem ligger lige ved siden af centralstationen - The Terrace og Sky Bar Malmö Live. Byen har meget at byde på i form af mad, men skulle du få lyst til smørrebrød og snaps, så tag toget tilbage over Øresundsbroen til København.

UDVALGTE OPLEVELSER

Mere at opdage