strawberryLogostrawberryLogo
Medlemskab
Social atmosphere at bar The Terrace in Malmö.

The Terrace – en unik tagterrasse midt i Malmø

The Terrace er en livlig tagterrasse midt i det centrale Malmø, som byder på mousserende cocktails og kolde øl i en vidunderlig atmosfære. Det er et pulserende sted, som minder dig om downtown Miami i sommermånederne.

Tagbar under Malmøs himmel

The Terrace er bygget på det laveste tårn af Clarion Hotel® Malmö Live-bygningen med en dejlig udsigt over kanalen og bymidten. Nyd friske drinks, kolde øl, smagfulde vine og sidst, men ikke mindst - en festlig atmosfære.

En grøn oog hyggelig oase

Terrassen har en grøn atmosfære, som passer både til fyraftensdrinks, en fødselsdagsfest eller sammenkomst med familien. Den grønne oase hos The Terrace holder åbent i årets varmeste måneder. Her kan du forvente skøn musik, urban garden-stemning og chill-outs, man ikke vil hjem fra.

Party at bar The Terrace in Malmö city with a nice view.Drinks at social bar The Terrace in Malmö.Music event at bar The Terrace in Malmö.Food at bar The Terrace in Malmö.

The Terrace

Malmø

Menu

Åbningstider

Åbningstiderne kan variere på helligdage og i særlige perioder. Kontakt os for aktuelle åbningstider.

Kontakt

 • locationPinAdresse
  Dag Hammarskjölds torg 2, 211 18 Malmö
 • contactPhoneTelefon
  +46 040 20 75 00
 • emailContactE-mail
  theterrace@clarionlive.se
 • Lukket for sæsonen

  The Terrace er kun åben i de varme sommermåneder. Vi vender tilbage til dig med information om, hvornår vi åbner igen, når vi nærmer os tidspunktet.