MedlemskabMine bookingerKundeservice
Social atmosphere at bar The Terrace in Malmö.

The Terrace – en unik tagterrasse midt i Malmø

The Terrace er en levende tagterrasse midt i det centrale Malmø, som byder på mousserende cocktails, kold øl og mindre retter direkte fra grillen. Det er et pulserende sted, som minder dig om downtown Miami i sommermånederne.

En grøn oase under Malmøs himmel

The Terrace er bygget på det laveste tårn af Clarion Hotel® Malmö Live-bygningen med en dejlig udsigt over kanalen og bymidten. Terrassen har en grøn atmosfære, som passer både til fyraftensdrinks, en fødselsdagsfest eller sammenkomst med familien. Den grønne oase hos The Terrace holder åbent i årets varmeste måneder. Her kan du forvente skøn musik, urban garden-stemning og chill-outs, man ikke vil hjem fra.

Pizzaovn på The Terrace 2023

The Terrace tilbyder et smagfuldt udvalg af gode drinks og mindre retter. Hvem ønsker ikke at stille sulten med en rygende varm pizza på en tagterrasse med udsigt over Malmøs tagrygge? Sandra Mastio sørger for, at du kan gøre præcis dét, når du besøger The Terrace til sommer. Fra og med 2023 laver pizzarestauranten MASTIO en makeover på terrassen og gør oplevelsen endnu mere speciel - det vil du ikke gå glip af!

Party at bar The Terrace in Malmö city with a nice view.Drinks at social bar The Terrace in Malmö.Music event at bar The Terrace in Malmö.Food at bar The Terrace in Malmö.

The Terrace

Malmø

Menu

Åbningstider

Middag

Mandag - Søndag: 17:00 - 22:00

Adresse

Dag Hammarskjölds torg 2, 211 18 Malmö

Kontakt

E-mail: book@clarionlive.se