Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Clarion Hotel® Copenhagen Airport Kastrup ,  Danmark

Clarion Hotel® Copenhagen Airport

Kastrup,  Danmark

Velkommen til Københavns vigtigste mødested. Med en unik beliggenhed i Københavns Lufthavn overfor Terminal 3 passer Clarion Hotel Copenhagen Airport lige så godt til konferencer, som til spa og madoplevelser, mens du venter på at din rejse skal begynde.

Clarion Hotel® Copenhagen Airport 4,5 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
7,5
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

7,5
af 10
Vurdering for Clarion Hotel® Copenhagen Airport

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Velkommen til et Clarion Hotel af første klasse, lige ved Københavns Lufthavn. Her mødes hele verden i et internationalt miljø af kunst, musik og mad. 

Kom med indenfor til en 360 graders tour af hotellet

Hvad er din tid værd?

Med kun to minutters gåtur til knudepunktet Terminal 3 sparer du meget tid ved at bo her. Kort afstand til fods gør det enkelt at nå de øvrige fly, der afgår fra Terminal 2 og terminalen CPH Go, hvor lavprisflyene letter og lander. Metroen, som ligger i direkte tilslutning til Terminal 3, gør, at du samtidigt har mulighed for at opleve alt, hvad København har at byde på. Selv togstationen, hvor Øresundstogene passerer, findes direkte under Terminal 3. 

Konferencelokaler i lufthavnen

Hvis du leder efter konferencefaciliteter med wow-faktor, så er 'The Hangar' med plads til 2150 gæster noget for dig. Tag et kig indenfor her.

Udover The Hangar har vi 33 lyse og fleksible konference- og mødelokaler i forskellige størrelser, som står klar til at tage imod alt fra 4 til 500 personer. 14 af disse mødelokaler ligger på 4. etage i Terminal 3. Med lufthavn, E20-motorvejen og metro lige udenfor døren, passer stedet både til spontane møder som til fleredageskonferencer med deltagere fra alle verdenshjørner. Læs mere om vores konference- og eventfaciliteter her og hvad vores konferencegæster synes om deres events hos os her.

Vores mindste værelse er byens største

Vi tilbyder 383 rummelige værelser med moderne, skandinavisk indretning. Vores mindste værelser er byens største med sine 33 kvadratmeter, og med vinduer fra gulv til loft. Uanset om du leder efter et velindrettet værelse kun til dig selv, en eksklusiv suite, eller et værelse, hvor der er plads til hele familien, så kan Clarion Hotel Copenhagen Airport tilbyde dig et værelse, der passer. Læs mere om vores hotelværelser her.

The Social Bar & Bistro

Velkommen til The Social! Her kan du nyde en menu fyldt med klassiske bistroretter med et moderne twist. Uanset om du skal have stillet den lille sult eller har lyst til et lækkert måltid, så har vi noget for dig. Hos os er øllen altid kold og vinkortet tager dig på en inspirerende tur rundt i hele verden. Vi glæder os til at byde dig velkommen!

Træning inden morgenmaden

Få pulsen op i vores træningslokale, der er åbent døgnet rundt, for dig, der hellere vil træne udendørs, findes der gode løberuter lige udenfor døren. Hvorfor ikke løbe en tur på stranden langs Øresund? 

WeCare

WeCare er navnet for vores bæredygtighedsarbejde i Strawberry. Vi arbejder målrettet med seks forskellige fokusområder: Læs mere om dem her! Vi er en ISO 14001-certificeret bygning, hvilket betyder, at vi altid udfordres, og der følges op på vores miljøarbejde. 

Velkommen til Clarion Hotel Copenhagen Airport  Københavns vigtigste mødested!

Kontakt

  • Ellehammersvej 20 2770 Kastrup , Danmark

Find vej til hotellet

Metro

Tag linie M2 fra centrale København til Lufthavnen Copenhagen Airport, det tager ca. 10-15 minutter. Derefter går du gennem en overdækket gangvej og havner direkte i hotellets lobby.

Fra lufthavnen

2 minutter til fods gennem en overdækket gangvej fra Terminal 3 til hotellets lobby.

Taxi

Kom til os i receptionen, så booker vi gerne en taxi til dig.
Befinder du dig ikke på hotellet eller vil booke selv, anbefaler vi Taxi 4x27, +45 27 27 27 27.

Om Clarion Hotel Copenhagen Airport

Antal hotelværelser

383 værelser

Konference- og mødekapacitet

33 lokaler – op til 2150 personer

Afstand til Københavns Hovedbanegård

7,3 km – ca. 20 minutter med bil

Afstand til Københavns Lufthavn

2 minutter til fods til Terminal 3

Smiley

Om Clarion Hotel®

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.