Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Møder hos os

Kastrup Lufthavn Danmark

4 hoteller matcher din søgning

Prøv at indtaste en anden destination

Konferencer og møder ved Kastrup lufthavn

Skal du holde konference, møde eller et privat arrangement ved Kastrup tæt på Københavns lufthavn? Vi har flere alternativer til dig. Vil du bo tæt på lufthavnen eller i centrum af København har vi flere passende hoteller.

Omkring en kilometer fra terminalerne i Kastrup lufthavn ligger Quality Airport Hotel™ Dan. Skal du holde et hurtigt salgsmøde, kickoff med firmaet eller en stor fødselsdagsfest er der flere muligheder på hotellet. Du får hjælp med alt fra soft ice og popcorn til teknisk udstyr og overnatning, hvis I har brug for det.

Mellem hotellet og Kastrup lufthavn går hotellets egen shuttlebuss, helt gratis. Køreturen tager ikke mere end 5 minutter. En kort gåtur fra hotellet ligger Københavns Metro og Kastrup station, som nemt bringer dig ind til centrum af den danske hovedstad. Ved Kastrup går der også tog videre til Sverige og Malmø, hvis du vil krydse landegrænserne på kort tid. Hotellet ligger let tilgængeligt for dig, som kommer med bil fra København eller over Øresundsbroen.

Vil du holde din konference, dit møde eller arrangement centralt i København, har vi også to hoteller tilgængelige midt i København. Mere information om København finder du her.

Med kort afstand til København er der masser at give sig til udenfor hoteldørene. Hvad med en tur med kollegerne i Tivoli, en rundvisning på Rosenborg slot med partnere, eller måske skal du tage rejseselskabet med til en bedre middag på en af Københavns mange New Nordic cuisine-restauranter. I Kastrup er der også flere muligheder, blandt andet akvariet Den Blå Planet og Kastrup slot.

Læs mindre
4 hoteller matcher din søgning
Det var mange!

Et problem opstod, da din forespørgsel skulle sendes. Prøv igen senere.

Men vi kontakter dig gerne for at se, om vi kan ordne noget, som møder dine behov.

Udfyld

Navn

Forkert e-mailadresse

Forkert telefonnummer

Meddelelsen er sendt.

3.2.13.011 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.