Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Hoteller på Færøerne

Færøerne er mange naturelskeres drømmedestination. Strawberry åbner nu hoteller nær hovedstaden Tórshavn, så du kan bo luksuriøst og centralt, mens du udforsker både natur og kultur i uspoleret nordatlantisk skønhed.

En uspoleret verden af naturoplevelser

Ved at rejse til Færøerne åbner du døren til en verden af uberørt natur, eventyr og kultur. De 18 øer ligger i den nordlige del af Atlanterhavet mellem Island, Norge og Skotland og byder på dramatiske bjerglandskaber, majestætiske vandfald og smukke grønne enge. En destination, der virkelig giver dig en følelse af at være langt væk fra hverdagens stress og jag.

Overnatning

En af de bedste overnatningsmuligheder på disse fantastiske øer er Hotel Føroyar. Hotellet er beliggende på højderyggen Oyggjatangi og byder på en fantastisk panoramaudsigt over hovedstaden Tórshavn og den omkringliggende natur. Hotellet kombinerer moderne komfort med traditionel færøsk atmosfære og giver dig en oplevelse, du sent vil glemme.

Aktiviteter og seværdigheder

Når det gælder aktiviteter på Færøerne, er mulighederne nærmest uendelige. Tag en tur til den charmerende landsby Gjógv, som er kendt for sit naturlige klippebassin og sine smukke omgivelser. Udforsk de utallige vandrestier, der snor sig gennem den storslåede natur, eller tag på en bådtur for at opleve øerne fra havets side. Eller oplev den gæstfrie kultur, mens du lærer et par gloser på det lokale sprog, færøsk. 

Uanset om du søger ren afslapning eller masser af spænding under opholdet, har Færøerne noget at tilbyde enhver rejsende. Forbered dig på en unik oplevelse, og lad dig fortrylle af denne skjulte perle i Nordatlanten.

Læs mindre
1 hotel i Færøerne

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.