Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Hotel Føroyar Tórshavn ,  Færøerne

Hotel Føroyar

Tórshavn,  Færøerne

Hotel Føroyar er så tæt på, som man kan komme, hvis du vil opleve Færøernes naturlige essens. Hotellet har en restaurant, bar, vinkælder og spa, og der er kun 15 minutters gang ind til det centrale Tórshavn. Velkommen til Færøerne!

Den mytiske natur er uden tvivl Færøernes hovedattraktion, og Hotel Føroyar er bygget som en afspejling af naturen udenfor. Rejsen starter gennem mørke korridorer, som en af Færøernes mange spektakulære grotter, og munder ud i hotelværelsets fantastiske udsigt over Tórshavn og havet. 

Tórshavn

Hotel Føroyar ligger på den største af de 18 færøske øer, kun 15 minutters gang fra centrum af hovedstaden Tórshavn. Her finder du fiskerihavnen, en række restauranter og flere seværdigheder. Byen har skabt en flot stil ud af en blanding af klassiske træhuse med græstørvstag og nybyggede moderne byggeteknikker.

Restaurant, bar og café

Ud over flotte hotelværelser byder Hotel Føroyar også på spændende kulinariske oplevelser. Tilbring aftenen på Ruts Restaurant, hvor du får serveret retter, der hovedsageligt er tilberedt med sæsonens lokale råvarer. Nyd din middag til den bedste udsigt, Tórshavn har at byde på, med byens centrum, Nólsoy og fjorden udenfor vinduerne. Ved dagtid anbefaler vi vores uformelle bar og café, 1933, hvor du kan slappe af efter en forfriskende gåtur. Måske vil du nyde et lettere måltid, en opløftende drink eller bare en friskbrygget kop kaffe? Hver dag kan du også opleve en lidt mere fancy Afternoon Tea, som består af små sandwich, småkager, scones og selvfølgelig te og kaffe. 

Vinkælder

I vores lille, hyggelige vinkælder kan du skabe kvalitetstid med kolleger eller venner med en vinsmagning og lækre småretter. Vores kollektion omfatter smagfulde vine fra hele verden. Tilmeld dig Champagne Tasting eller French Wine Tasting, eller nyd blot charcuteri eller appetitvækkere med et glas til.

Spa og træning

Som gæst på Hotel Føroyar har du fuld adgang til vores veludstyrede træningsrum, Ress Fitness. Her finder du alt, hvad du skal bruge til din træning. Og har du lyst til at afslutte træningen eller gåturen i naturen med lidt forkælelse? Ress Spa har alt, hvad du kan forestille dig af afslappende ritualer og behandlinger – alt fra dybderensende ansigtsbehandlinger til dybdegående kropsmassage, rasul og infrarød sauna. I slutningen af 2024 åbner også en ny del af spaen, hvor du kan slappe helt af i indendørs og udendørs pools, stenbade, saunaer, tagpools, isbade og udendørs boblebad. 

Kontakt

  • Oyggjarvegur 45 100 Tórshavn , Færøerne

Find vej til hotellet

Fra lufthavnen

Hotellet ligger 42,2 km fra Vága lufthavn. Ca. 45 minutters kørsel derfra.

Taxi

Vi anbefaler: TaxiBil +298 32 32 32

Om Hotel Føroyar

Antal værelser

200

Antal konferencelokaler

9

Afstand til offentlig transport

1,3 km til busstoppestedet, "Í Svanga".

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.