Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Comfort Hotel® Xpress Tromsø Tromsø ,  Norge

Comfort Hotel® Xpress Tromsø

Tromsø,  Norge

Med central beliggenhed i Tromsø giver Comfort Hotel Xpress dig et helt nyt hotelalternativ. Tænk smart, effektivt og på, hvad du mest har brug for. Vi kender Tromsø og viser dig vejen til de bedste restauranter og oplevelser.

Comfort Hotel® Xpress Tromsø 4 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  

Comfort Hotel Xpress Tromsø ligger i byens centrum, og du kan nå alt, der skal ses og opleves, til fods.

Vi tænker nyt

Comfort Hotel Xpress er anderledes! Hotellet åbnede i 2014, og her finder du den seneste teknologi og de stærkeste farver. Her er der meget lidt, der er meningsløst eller i vejen - vi kan godt lide det edgy. Vi er ikke som andre, helt enkelt.

No fuss

Dette er et hotel med smarte løsninger for dig, der ikke vil lægge penge på unødvendige ting. Det betyder, at du slipper for dyre tjenester som roomservice og minibar i værelset. Derimod finder du snacks, mad og drikkevarer i vores lobbyshop, som er åben døgnet rundt. Vi gør vores bedste for at påvirke miljøet så lidt som muligt, og det kan mærkes, når du bor på hotellet. Vi har skåret hotelrestauranten væk, og bytter ikke håndklæder og sengetøj for dig hver dag.

Shopping

Når du bor midt i Tromsø er der kort vej til alt. Hovedgaden ligger bogstaveligt talt lige rundt om hjørnet, men der findes også mange skjulte skatte andre steder. Fortæl os, hvad du er på udkig efter, så guider vi dig i den rigtige retning. Vil du tage en cykeltur? Intet problem, så kan du leje cyklen her hos os.

Restauranter

Et ord: Mange. Heldigvis har vi sultne medarbejdere, der hellere end gerne giver dig et tip om et godt sted at spise, alt efter hvad du har lyst til, og hvad du vil betale. Uanset om det er en burger, fisk, vegetarisk eller en fin restaurant, så skuffer Tromsø dig ikke.

Tromsø

Øen har en perfekt beliggenhed med direkte adgang til både hav og arktiske fjelde. Midnatssolen og nordlyset inviterer til ekstraordinære skioplevelser, snesafari, bådture, opdagelsesture og masser (masser!) af natur-ekstravagance. Her kan du læse mere om Tromsø.

Sjove og kompakte værelser

Vi har 192 smarte hotelværelser, som er kompakte, i lækre farver og med moderne møbler. Du får altid et rent og friskt værelse, når du bor hos os. Men for at holde priserne nede, så rydder vi ikke op på værelserne efter dig hver dag. Bor du hos os i en periode, rydder vi op og gør rent på værelset hver fjerde dag. Vi kommer gerne og fikser noget for dig i mellemtiden, men så er det mod en mindre afgift. Kom, så fortæller vi mere om hvorfor og hvordan!

Træning

Vi samarbejder med et lokalt træningscenter, hvor vores gæster kan træne for 80 NOK pr. gang. Kontakt os eller spørg i Barception, hvis du vil vide mere.

Cash free

Comfort Hotel Xpress Tromsø gør det enklere og mere sikkert for dig som gæst, og er derfor kontantfrit. Læs mere om dette under vores FAQ.

Vi byder dig velkommen til Comfort Hotel Xpress Tromsø, det perfekte valg til den moderne og prisbevidste rejse!

Kontakt

  • Grønnegata 35 9008 Tromsø , Norge

Mere information

Find vej til hotellet

Med taxi

Vi anbefaler Tromsø Taxi

Om Comfort Hotel Xpress Tromsø

Antal hotelværelser

192 værelser, 322 senge

Afstand til lufthavn

Tromsø Lufthavn: 5,7 km

Afstand til offentlig transport

Bus: 1 minut

Om Comfort Hotel©

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.1.9.007 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.