Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Reenskaug Hotel Drøbak ,  Norge

Reenskaug Hotel

Drøbak,  Norge

Velkommen til Reenskaug Hotel! Et unikt hotel med rig historie og fantastisk beliggenhed i Drøbak centrum. Hos os er alt tilrettelagt for et herligt ophold, uanset om du er her for ferie eller konference.

Reenskaug Hotel 4 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  

Velkommen til Reenskaug Hotel, midt i hjertet av idylliske Drøbak. Med kort afstand til Drøbak Gjestehavn kan du tage din båd til os, og Drøbak Golfklubb ligger en lille 10 minutters køretur væk.

Hotellet har central beliggenhed, og er kun et stenkast fra Oslofjorden. Reenskaug Hotel har været et populært feriested i mere end 100 år, og gæster med behov af mad, drikke og overnatning har fundet sig godt til rette her. Vi lægger vægt på at tage vare på traditioner og bevare særpræg.

Velkommen ind!

I dag har vi en ny lobby, restaurant, bar og hvad vi kaleder vores sociale HUB, som repræsenterer innovation og nytænk. Hos os står dørene altid åben, hvis du har brug for at komme ud af huset for nogle timers hjemmekontor, tage en bid mad eller bare sætte dig bed, slappe af og lade tankerne flyve afsted, mens gæster triller kufferten forbi og vores ansatte småsnakker i arbejdsdagens hektiske timer.

Moderne konference

Vores mødelokaler og udstyr er heldigvis ikke 140 år gammelt. Vi har lyse og hyggelige mødelokaler med alt nødvendigt udstyr, også hybridløsning - hvis der er nogen, der er nødt til at ringe ind til mødet eller nogen ekstern skal præsentere noget. Vi støtter flere systemer, og du kan have møder med den bedste billede- og lydkvalitet. Mødelokalerne kan lejes for en dage eller 1 time, og lokalerne passer til 1-40 personer. Her kommer kreativiteten til at blomstre! I tilknytning til mødelokalerne har man adgang til "Reenskaughaven", som man kan benytte når vejret tillader det.

Velkommen til Reenskaug Hotel!

Kontakt

  • Storgata 32 1440 Drøbak , Norge

Ofte stillede spørgsmål

Find vej til hotellet

Bus og tog

Ved hjælp af rutevejledningen ruter.no kan du planlægge turen med offentlig transport til os.

Fra Oslo lufthavn Gardermoen

Fra Norges hovedlufthavn til Drøbak tager det ca. 1 time med bil. Du kan også tage Flytoget til Oslo S, og derefter bus til Drøbak fra Oslo busterminal.

Taxi

Vi anbefaler Follo Taxi, telefon +47 06485

Om hotellet

Antal hotelværelser

28 dobbeltværelser

Konferencelokaler

2

Afdstand til lufthavnen

Oslo Airport Gardermoen: 64 km

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.8.003 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.