Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Hotel Brosundet Ålesund ,  Norge

Hotel Brosundet

Ålesund,  Norge

Hotel Brosundet er en hotelperle i centrale Ålesund. Her bor du lige ved kajkanten, det går til og med at fiske direkte fra værelset. Spis morgenmad til udsigten over Brosundet og nyd dagens fangst på Apotekergata og en god øl på ARKIVET Bar. Velkommen!

Hotel Brosundet 4,5 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  

På Hotel Brosundet bor du i et af Ålesunds mest spændende miljøer, i et tidligere pakhus lige ved vandet. Hos os bor du godt, nyder gode måltider, har effektive møder, træner og begynder dagen med en herlig morgenmad. 

Udsigt over Ålesund fra kajkanten

Hotel Brosundet er et designet hotel, som ligger i hjertet av charmerende Ålesund. Vi har skapt hotellet omkring tanken om at værdsætte historien med blikket vendt mod fremtiden. Ydermurene på hotellet går direkte ned i Brosundet, den egentlige bykerne i Ålesund. Med havet lige uden for hoteldøren, er der kort vej til fjordene og spektakulære Sunnmørsalpene.

A place to dream

Ligesom i gamle dage, kan du fra vinduerne i bygningen stadig se bådene sejle ind og ud af sundet, og fiskekutterne, som leverer sin friske fangst. Det er forbindelsen til de gamle søboders historie i kombination med et fornyet, urbant og internationalt udtryk, som giver Hotel Brosundet sin kontinentale følelse i stemningsfulde omgivelser.

Hotellet er et naturligt udgangspunkt for alle, der gerne vil oplevel Jugendbyen Ålesund, fjordene og Sunnmørsalperne samt kystkulturen og det store hav. Her kan du læse mere om Ålesund. 

Alt fra standardrum til eget fyr

Hotel Brosundet rummer 131 hotelværelser, inklusiv værelse 47, som er idylliske Molja Fyr – et landmærke og et unikt hotelrum, som ligger yderst på bølgebryderen ved indløbet til Ålesund – kun 5 minutter til fods fra Hotel Brosundet. Som gæst i Molja fyr får du morgenmad leveret til døren hver morgen. Perfekt som bryllupssuite eller for dig, der vil have et lille eventyr i hverdagen. Læs mere om vores hotelværelser og Molja fyr her

Restaurant, butik og bar

I vores restaurant Apotekergata No. 5 arbejder køkkenet ud fra de forskellige sæsoner, og vores menuer forandres og baseres på den Sunnmørske topografi. I kombination med nøje udvalgte vine og et bredt sortiment af øl, er dette en afslappende og populær mødeplads. Om sommeren kan du nyde sol og noget mad på prammen. På hjørnet i charmerende Apotekergata finder du Butikken. Dette er vores lille landhandel, hvor du kan købe brød og bagværk fra lokalt håndværksbageri, kaffe lavet med lokalt ristede bønner, færdige frokostretter, egenproducerede varer fra Apotekergatat No. 5, samt lokale og internationale delikatesser. I kombination med nøje udvalgte vine og et bredt udvalg af øl, er dette en afslappet og populær mødeplads i Ålesund. Arkivet Bar er kendt for sin skønne atmosfære, sit store udvalg af øl, cocktails og et bredt udvalgt af vin og champagne. Baren passer til både afslappede forretningsmøder og en aften i byen med vennerne. Læs mere om restaurant Apotekergata No. 5 og Arkivet Bar her.

Gode forudsætninger for en produktiv mødedag

Hotel Brosundet har funktionelle og delikate mødelokaler samt eget bestyrelseslokale. Med en behagelig atmosfære og fint interiør, er alt klart til en produktiv mødedag. Vores mødelokaler er udstyret med trådløs AV-udstyr, videokonference, teleslynge og lydsystem i loftet samt fronthøjttalere. Udstyret har alle tilkoblingsmuligheder. Læs mere om vores mødelokaler og hvad vi kan tilbyde her.

Skræddersyede oplevelser

Hotel Brosundet er en del av 62°NORD, og for vores gæster skræddersyr vi programmer med aktiviteter og opplevelser på Sunnmøre. Hotellet har egne både og helikopter, så oplevelsen kan begynde allerede ved hoteldøren.

Ålesund og Sunnmøre er det perfekte udgangspunkt for at opleve nogle af Norges smukkeste naturoplevelser. Med aktiviteter lige udenfor døren, er der alle muligheder for et indholdsrigt og spændende ophold.

Historie

Hotellet har en lang og spændende historie. Navnet er hentet fra den gamle havn "Brosundet". Bygningen er et gammelt pakhus fra 1918, hvor man tidligere tørrede og saltede torsk til eksport til Portugal og Brasilien. Det er netop hotellets historie, forbindelsen til de gamle pakhuse, i kombination med en ny, urban og international stil, som giver Hotel Brosundet dets kontinentale følelse. Torskefiskeriet har haft stor betydning for Ålesund som by, hvilket du kan lære mere om i hotellets mange udstillinger. 

Kontakt

  • Apotekergata 1-5 6004 Ålesund , Norge

Mere information

Find vej til hotellet

Med bus

Rutebilstationen i Ålesund, 5 minutter til fods

Med tog

Tog til Åndalsnes. Bus derfra til Ålesund, ca. 1,5 time

Fra lufthavnen

Lufthavnsbus til Vigra Lufthavn

Med taxi

Ålesund Taxi, ring på tlf. +47 70 10 30 00

Om Hotel Brosundet

Antal værelser

132 værelser

Antal mødelokaler

4 lokaler, plads fra 10 til 50 personer

Afstand til lufthavn

Vigra lufthavn, 20 km, ca. 30 minutter

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.5.019 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.