Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Quality Hotel™ Richard With Stokmarknes ,  Norge

Quality Hotel™ Richard With

Stokmarknes,  Norge

Quality Hotel Richard With åbnede i maj 2023. Omringet af hav, beliggende på kajkanten i Stokmarknes, er hotellet ideelt til konferencer, familieture og vennegruppen. Her kan du hoppe i havet og slappe af i vores flydende sauna. Velkommen!

Quality Hotel™ Richard With 4,5 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
I maj 2023 åbnede Quality Hotel™ Richard With dørene! Med den bedste beliggenhed på kajkanten på Stokmarknes, midt i Norges mest eksotiske naturperle, Vesterålen, er Quality Hotel™ Richard With det perfekte udgangspunkt for at udforske Nord-Norge. Med tryllebindende udsigt, mad med rod i lokale traditioner, og arenaer, som lægger grunden for inspirerende møder med hvilepuls, bliver vi et spændende og inspirerende hotel, som byder på mere end kun overnatning.
Midt i hjertet av Vesterålen

Quality Hotel™ Richard With ligger midt i hjertet av Vesterålen, nærmere bestemt på Stokmarknes. Hotellet spejler sig i havet, som bruser lige uden for vinduet, og ligger et stenkast fra Hurtigrutemuseet. Den lokale lufthavn, Stokmarknes Lufthavn, er kun 8 minutter fra hotellet. Har du på et tidspunkt set et naturprogram fra Nord-Norge, læst en artikel i et blad eller læst et indlæg på Facebook fra en bekendt - og bare ladet tankerne vandre; der står du, på dæk på en fiskebåd, mærker saltvandet i ansigtet, mens du spejder ud over horisonten efter hvaler or havørne. Måske padler du afsted i kajak når solen skinner, havet er blikstille og leger med de fine blå toner. Eller er du en bjergged, som elsker at bestige den ene fjeldtop efter den anden? Vi behøver vel knapt fortælle, at billederne og oplevelserne bliver magiske, og er noget du kan snakke om i flere år. Måske giver det blod på tanden efter endnu en tur? Vesterålen er et naturligt udgangspunkt for de mest eksotiske skatte, som Norge har at tilbyde.

Smagen av Nord-Norge

Restaurant 1893 finder du i vandkanten, hvor du er hjertelig velkommen til at nyde fransk-nordisk kvalitetsmad, inspireret af det franske køkken. Køkkenet tilbyder en varieret og velkomponeret à la carte-menu baseret på lokale råvarer, hvor du kan vælge mellem klassiske favoritter med et lokalt twist. Føl dig som hjemme i baren, Bar 1893, med havudsigt og gode drikkevarer. 

Bestil bord her.

Konferencer og møder 

Med sine 8 etager er Quality Hotel™ Richard With Vesterålens største hotel, og en del af den indbydende havnepromenade på Stokmarknes. Hotellet bliver en ny opholdsstue for små og store anledninger - en fleksibel mødeplads med smagfulde oplevelser.

Hotellet er et førende forretningshotel med eventsalen, Storheia, som rummer op til 150 popcornspisende konferencegæster. Udover at være indbydende, indeholder konferencefaciliteterne det nyeste indenfor teknologi, lyd, lys og billede. Quality Hotel™ Richard With har 6 fleksible mødelokaler i forskellige størrelser. Workshop, konference eller bryllup? Hos Quality Hotel™ er vi mødeeksperter, og sørger for, at dit møde går fejlfrit! Du har vel set, at popcorn, softice og kaffe altid er inkluderet, når du er på konference hos os?

154 hotelværelser med hvilepuls

Quality Hotel™ Richard With har 154 rom indrettet i tråd med beliggenheden, af arkitekt Nina Haeg. Flere værelser har enestående udsigt, hvor alt, du vågner til, er blåt hav og nordnorsk natur. Forkæl dig selv med ekstra luksus i vores 5 elegante suiter, eller i et af vores 6 deluxeværelser - nogle med hems!

Træning og flydende saunaflåde

Ja, du læste rigtigt. At hoppe i havet efterfulgt af et dejligt besøg i vores flydende sauna, giver dagen et forfriskende punktum eller et magiskt startskud, hvis du er den type. Og til de af os, som mener, at afslapning gøres bedst ved at brænde kalorier, har vi et træningscenter med styrkemaskiner, som er åbent døgnet rundt. Eller hvorfor ikke sætte flueben på fjeldtoppene når du er ude på løberunden? Der er ikke langt mellem de Instamgramvenlige øjeblikke i Vesterålen.

Hurtigrutens fødested

Destinationen med fortryllende nordlys og eksotiske naturoplevelser, er også Hurtigrutens fødested. Forretningsmanden og hotellets navnefar, Richard With, grundlagde Hurtigruten på Nordnes, også kendt som Richard Withs plads, hvor hotellet ligger. Stokmarknes er et selvfølgeligt stoppested på den smukke sørejse fra Bergen til Kirkenes.

Råt og spektakulært

Et hav af oplevelser venter på dig i Vesterålen! Hvad med hvalsafari eller rib-tur på nordnorske bølger? Eller eventyrlige Trollfjorden, omgivet af brante fjelde, som stikker så højt op som 1000 meter over havet. Quality Hotel™ Richard With er også startstedet til naturperler som Storheia, Møysalen, Raftsundet, hvide strande og de utallige fjeldtoppe, som bør være på din bucket list, når du besøger Nord-Norge.

Velkommen!

Kontakt

  • Havnegata 2 8450 Stokmarknes , Norge

Mere information

Restaurant 1893

Gå ikke glip af maden, drikkevarerne og udsigten på Restaurant 1893! Les mer om restauranten her.

Book bord her

Du kan også nå os på mail: restaurant1893@strawberry.no eller telefon: +47 480 89 048

Find vej til hotellet

Taxi

Vi anbefaler Hadsel taxi. Telefon +47 07550.

Hurtigruten

Hurtigrutekaia ligger ca. 250 meter fra hotellet.

Om Quality Hotel™

Les mer om Quality Hotels

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.8.003 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.