Medlemskab

5/34

Lily Country Club

I naturskønne omgivelser ved Kløfta, kun en halv time fra Oslo og 15 minutter fra Oslo Lufthavn Gardermoen, finder du Lily Country Club. Med en beliggenhed ved Miklagard Golfklubs 18. hul, et stort konferencecenter, en veludstyret spa, tre restauranter med terrasser og to barer kan du gøre dit ophold til lige præcis det, du ønsker.

Læs mere om hotelletchevronDown

Landligt og livligt


Kun en kort køretur fra Oslo og inden for endnu kortere afstand fra Oslo Lufthavn Gardermoen ligger Kløfta – et smukt naturlandskab med vandrestier og fuglekvidder. Lily Country Club afspejler det afslappende landskab i sin arkitektur med store, luftige værelser og lyse fællesområder. Men lad dig ikke narre af roen, der er masser af aktiviteter til at holde dig underholdt. Efter en dag på golfbanen eller i spaen kan du nyde et måltid indendørs eller udendørs i en af de tre restauranter og slutte aftenen af med en drink i en af de to barer med udsigt over golfbanen. Parkér på hotellets egen parkeringsplads mod betaling, eller arrangér transport med hotellet.


Fore!


Golfbanen på Miklagard er en af Norges største baner og bruges til turneringer i verdensklasse. Hvis du har taget et grundkursus og har medlemskab i en golfklub, anbefaler vi, at du booker golfpakken på Lily Country Club. Pakken inkluderer greenfee, så du kan slå dig løs og nyde en solrig dag på banen. Skal du arrangere en turnering eller booke til en større gruppe? Hotellet skræddersyr din golfoplevelse, så du får mest muligt ud af opholdet.


Business og afslapning


Skal du arrangere en konference eller et event? Måske et bryllup eller en større fest? Lily Country Club har en række konference- og mødelokaler af varierende størrelse med plads til over 1.200 deltagere i alt. Ikke alene kan dit arrangement tilpasses dine behov, men der er også shuttlebusser til rådighed til og fra Gardermoen for ekstra bekvemmelighed. Når dagen er omme, kan du nyde sauna, tyrkisk bad og massage i Lily Spa, eller måske foretrækker du en yoga- eller boksesession i træningsrummet.

tripAdvisor4.5 / 5139 anmeldelsernewTab
breakfast

Morgenmad inkluderet

Morgenmad er altid inkluderet

golf

Norges bedste golfbane

Udsigt over Miklagard Golfklubs 18 huller.

strawberry-web

Komplet resort

Golf, spa, konference & fem serveringssteder

På hotellet

24h24 h reception

parkingTypeParkering

gymTræningsrum

conciergeConcierge

climateControlKlimaanlæg

acAir condition

petsAllowedKæledyr tilladt

hotelLoungeLobby lounge

workAreaArbejdsområde

gardenHave/gårdhave

shuffleBoardShuffleboard

tableTennisBordtennis

laundryServiceVaskeservice

golfGolfbane

priceTagLobbybutik

wifiGratis wifi

breakfastMorgenmad

restaurantSmallRestaurant

spaSmallSpa

luggageBagageopbevaring

smokingNotAllowedRygning forbudt

giftBenefitGavebutik

Find os

Væringvegen 44

2040, Kløfta, Norge

Vejbeskrivelse

Godt at vide

Vores tilbud