Medlemskab
Outdoor pool at Lily Spa in Oslo.

Lily Spa – spahotel med ekstra af alt udenfor Oslo

Book nu

I de naturskønne omgivelser, tæt på en af Norges bedste golfbaner, ligger Lily Country Club. Hvis du kommer fra det centrale Oslo, tager det en halv time at køre til hotellet, fra Oslo Lufthavn Gardermoen er der blot 10 minutter. Prøv spaen, og oplev også gerne naturen og stedets lækre mad!

Alle gæster er lige vigtige

Lily Country Club gør personalet alt for at få dig til at føle dig velkommen og forkælet. Der skabes uforglemmelige øjeblikke, som giver masser af energi til hverdagens mange sure pligter. Restauranterne serverer både klassiske og moderne retter tilberedt af kvalitetsråvarer. Udendørs venter der en golfbane og en række dejlige vandrestier. Tilbage på Lily Spa venter der en spa med bl.a. tyrkisk bad, sauna og massage.

Dejlige spa- og skønhedsbehandlinger

Slap af ved at stoppe tiden for en stund i Lily Spa. Du kan bl.a. nyde en dukkert i poolen, teste de varme og kolde badetønder, gå i sauna og tage et tyrkisk dampbad. Miljøet i spaen er bekvemt og afslappende, så du kan få en både rolig og behagelig oplevelse, helst med et glas champagne i hånden. Der er også gode træningsmuligheder. Lila Spa tilbyder gruppetræning med alt fra yoga til boksning, personlig trænere og et veludstyret og moderne fitnesscenter.

Indoor pool at Lily Spa in Oslo.Cold bath at Lily Spa in Oslo.Relaxing in the pool at Lily Spa in Oslo.

Lily Spa

Oslo

Åbningstider

Åbningstiderne kan variere på helligdage og i særlige perioder. Kontakt os for aktuelle åbningstider.

 • Mandag - Torsdag

  07:00 - 21:00

 • Fredag - Lørdag

  07:00 - 23:00

 • Søndag

  07:00 - 21:00

Kontakt

 • locationPinAdresse
  Vaeringvagen 44, 2040 Klofta, Norway
 • contactPhoneTelefon
  +47 21 99 12 00
 • emailContactE-mail
  hello@lilycountryclub.no
 • calendarReservation
  Book nu