strawberryLogostrawberryLogo
Medlemskab
Sunset outside of Son Spa in Oslo.

Son Spa – et luksuriøst spahotel uden for Oslo

Book nu

Son Spa tilbyder et afslappende spaophold på det smukke hotel beliggende lige ved Oslofjorden, et par kilometer syd for Oslo. Besøg stedet, når du ønsker at få ny energi, enten alene eller sammen med din partner, venner eller familie.

Spaafdeling med magisk udsigt over havet

Hotellets spanlæg på over 2000 m2 omfatter alt fra en stor pool, sauna og kolde og varme kilder til spa- og ansigtsbehandlinger tilpasset din hud. Du kan også bestille en meget speciel behandling kaldet Circle of Sensen. Det er et 75 minutters sensorisk ritual for øget ro og velvære. En guide fører dig gennem de 8 stationer i sindets ritual, der begynder med et afslappende fodbad og slutter med en gyngende hvileseng og en afslappet hovedbundsmassage.

På badebroen venter der flere eventyr

På Son Spas store anløbsbro uden for hotellet findes der udendørs spabad og udendørs bruser. Du kan selvfølgelig også tage et forfriskende havbad i Oslofjorden direkte fra badebroen. Der er også en eksklusiv saunabåd og træfyrede badetønder. Her kan du nyde en spaoplevelse i et fantastisk miljø med havet lige ved siden af! Du er også velkommen til at besøge fitnesssektionen på Son Spa for en god omgang træning.

View of the water at Son Spa in Oslo.Pool by the water at Son Spa in Oslo.The sauna at Son Spa in Oslo.Sauna raft at Son Spa in Oslo.

Son Spa

Oslo

Åbningstider

Åbningstiderne kan variere på helligdage og i særlige perioder. Kontakt os for aktuelle åbningstider.

Kontakt

 • locationPinAdresse
  Hollandveien 30, 1555 Son
 • contactPhoneTelefon
  +47 64 98 48 00
 • emailContactE-mail
  son.booking@sonspa.no
 • calendarReservation
  Book nu