MedlemskabMine bookingerKundeservice
Lounge area at THIEF SPA in Oslo.

Thief Spa i Olso – hvor byen møder naturen

Book nu

På Thief Spa, hvor den norske natur med hav, skov og lys har inspireret interiøret, kan du nyde en skøn spaoplevelse med behandlinger fra hele verden. Forkæl dig selv med en spaweekend på THE THIEF langt væk fra hverdagen, og glid ind i en verden fyldt med velvære, balance og afslapning.

Spa i Oslos moderne havneområde

Tuvholmen er en lille holm i det centrale Oslo, og her finder du hotellet THE THIEF. Med en fantastisk udsigt over Oslofjorden er et ophold på dette meget populære spahotel en cool oplevelse. De modige kan endda prøve vinterbadning i Oslofjorden! Værelserne er store og luksuriøse. I restauranten, Thief Restaurant, får du desuden serveret førsteklasses retter, og om aftenen kan du få en drink på den elegante tagterrasse omgivet af et smukt fjordlandskab.

Spakultur fra hele verden

THE THIEF har udelukkende været "en tyv", når det kommer til udvalget af behandlinger i spaen. Her kan du bl.a. få en behandling med marokkansk mudder, ansigtsbehandlinger fra Hollywood, varmeterapi fra Finland og tyrkiske hamambade. Simpelthen de bedste idéer fra hele verden! Du kan også besøge det topmoderne fitnesscenter eller svømme i den bugtlignende pool oplyst af stjernelys fra loftet. Eller hvorfor ikke gå i saunaen og teste regn-, tåge- og massagebruserne!

Spa treatment at THIEF SPA in Oslo.The sauna at THIEF SPA in Oslo.Indoor pool at THIEF SPA in Oslo.Spa chair at THIEF SPA in Oslo.

THIEF SPA

Oslo

Åbningstider

Åbningstiderne kan variere på helligdage og i særlige perioder. Kontakt os for aktuelle åbningstider.

Kontakt

 • locationPinAdresse
  Landgangen 1, 0250 Oslo, Norway
 • contactPhoneTelefon
  +47 24 00 40 00
 • emailContactE-mail
  stay@thethief.com
 • calendarBordreservation
  Book nu