Medlemskab
Relaxing at Son Spa in Oslo.

Spaoplevelser tæt på naturen i smukke Oslo

Norges hovedstad Oslo har det hele – hav, fjelde, øer og et pulserende storbymiljø med museer, restauranter og natklubber. Men det er ikke alt, Oslo byder også på mange fantastiske spahoteller. Når du vil væk på en afslappende spaweekend, er Oslo derfor en perle, du ikke må gå glip af!

Spa tæt på både natur og by

Når du tjekker ind på en spa i Oslo, er du tæt på alt. Oplev omgivelserne, som byder på bjerge og skove med vandrestier og den smukke Oslofjord, hvor du kan bade, ro i kajak og sejle. Hvis du vil opdage byen, findes der et utal af muligheder. Måske kan kunstmuseet MUNCH og Operahuset friste? Når din mave rumler, er der mange steder at vælge imellem, og når dine fødder begynder at gøre ondt, er det tid til at vende tilbage til spaen. Der er dejlige pools, varme saunaer og behagelige behandlinger.

Find din foretrukne spa i Oslo

På Thief Spa i det centrale Oslo kan du nyde tyrkiske hamambade, marokkansk muddervandsbehandling og behandlinger à la Hollywood. Her har man nemlig "tyvstjålet" de bedste spaidéer fra hele verden. Midt i byen ligger også Clarion Hotel® The Hub med fitnesscenter, pool og relaxområde. Exclusive Son Spa ligger ved Oslofjorden. Glæd dig til stilheden, en større velvære og ny energi, og i de naturskønne omgivelser ligger også Lily Spa, som tilbyder behandlinger, som får dig i balance.

UDVALGTE OPLEVELSER

Mere at opdage