Medlemskab
Chef in the kitchen at The Thief Restaurant i Oslo.

Populære restauranter og barer i Oslo

Norge har de seneste år oplevet en madrevolution, som har sat et tydeligt præg på restaurantlivet i hovedstaden. I Oslo finder du alt fra klassiske restauranter, der har eksisteret i mange år, til nye spisesteder, der byder på spændende smagsoplevelser fra alle verdenshjørner. Velkommen til Oslo!

Gourmetperler og barer på rad og række

I takt med at Oslo er blevet en kulturrig hovedstad, der bl.a. kan prale af et nyt operahus, et nyt Munch-museum, et nyt hovedbibliotek og koncerter i massevis, er der også dukket en lang række spændende restauranter op rundt omkring i hovedstaden. Her kan du vælge mellem klassiske norske retter med et moderne twist og internationale smagsoplevelser i verdensklasse. Oslo byder på alt fra gourmetperler fra det asiatiske køkken til hyggelige små barer med spændende drinks og småretter.

I Oslo er det tilladt at være krævende

Oslo er byen, hvor du kan leve i nuet. Får du pludselig lyst til at spise morgenmad udenfor, kan du f.eks. besøge EkspedisjonshallenSommerro og nyde deres overdådige buffet - eller hvad med at spise brunch på Atlas Brasserie & CaféAmerikalinjen? I Oslo har du lov til at være krævende, så hvis din date f.eks. har lyst til både grillmad, spektakulær udsigt og noget godt i glasset, er Thief Roof Grill et godt bud.

Madoplevelser både i og uden for centrum

Der er heller ikke mangel på barer i hovedstaden, så en hyggelig aften kan passende afsluttes på Hub Bar eller den prisvindende cocktailbar, Pier 42 - begge placeret lige uden for Oslos hovedbanegård. I Oslo behøver du dog ikke være i bymidten for at få gode mad- og drikkeoplevelser. Der er også en række gode muligheder en kort bus- eller metrotur væk - såsom Top Floor Restaurant ved Økern eller The Social Entry ved Trollåsen. Velkommen til Norges madmekka!

UDVALGTE OPLEVELSER

Mere at opdage