Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Amerikalinjen Oslo ,  Norge

Amerikalinjen

Oslo,  Norge

Velkommen til Amerikalinjen. Et unikt boutiquehotel med fantastisk beliggenhed midt på Jernbanetorget, med alt hvad Oslo har at byde på i umiddelbar nærhed.

Amerikalinjen 5 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,8
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

8,8
af 10
Vurdering for Amerikalinjen

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Velkommen til Amerikalinjen! Et unikt boutiquehotel med fantastisk beliggenhed i den mest centrale og levende del af Oslo. I nærheden af alt, hovedstaden har at byde på.

Fortid som nutid, mulighederne starter her!

På Amerikalinjen samler vi det bedste af det gamle og det nye Oslo. Historien til bygningen 1919 sys sammen med dagens storby og resultatet heter Amerikalinjen. Her kan drømme leve. Her værdsættes alle typer rejser, for vi ved, at det er rejserne, der gør livet rigere. Her blandes den amerikanske mangfoldighed med den norske eventyrlyst. 122 værelser og suiter med god taghøjde og kvalitet, Atlas Brasserie & Café, et alsidigt klublokale, cocktailbaren Pier 42, en frodig indergård og et veludstyret fitnesslokale er klar til at tage imod dig i 2019.

Gustav

Vores intime klub er inspireret af New Yorks jazzscene. Klubben har egen indgang og ligger i Amerikalinjens kælder. Med scene, state of the art lys- og lydanlæg, køkken og mulighed for servering kan Gustav rumme mange typer events og arrangementer for ca. 75 personer.

Haven

Besøg vores frodige helårshave i hjertet av hotellet. Bestil fra Atlas’ menu eller slå dig ned med en drink eller kaffe. Vores grønne oase byder på en pause fra storbyens hektiske puls. Grønne, friske planter og gule originafliser på væggene skaber en helt egen atmosfære. Her findes mange muligheder for de, der ønsker en anderledes ramme for møder, lanceringer, fester og andre arrangementer. Haven har en kapacitet på 65 personer.

Historien vækkes til live

Gå ind i de ombyggede lokaler som fra 1919 var hovedkontoret til Den Norske Amerikalinje, som har fragtet tusindvis af nordmænd over Atlanterhavet for at jagte nye muligheder.

Vingeslagene fra historien er velbevarede, og navnet Amerikalinjen er en hyldest til bygningens historie. Hundrede år efter at bygningen stod færdig blæser vi nyt liv i drømmene, når vi åbner en ny mødeplads for dig, der vil skrive din egen historie midt i Oslos nye smeltedigel af folk, impulser, kunst og kultur. Dengang som nu starter mulighederne her. På Amerikalinjen.

Kritt Arkitekter står for ombygningen af gammel kontorbygning til et moderne hotel. Interiøret er udarbejdet af Puroplan fra Helsinki.

Kontakt

  • Jernbanetorget 2 0154 Oslo , Norge

Ofte stillede spørgsmål

Om Amerikalinjen

Antal hotelværelser

122 værelser med totalt 244 senge

5 studio suites og 1 suite

Afstand til lufthavn

50 km til Oslo lufthavn, Gardermoen
19 minutter med flytoget til Oslo lufthavn, afgang hver 10. minut

Afstand til offentlig transport

0-100 meter, hotellet ligger lige ved Jernbanetorget, hvor du finner bus, sporvogn og tog.

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.8.003 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.